30.11.12

Ο Στρος-Καν «τα βρήκε» με την καμαριέρα που τον κατηγορούσε για βιασμό ...

Με «φιλικό διακανονισμό» φαίνεται πως λήγει η πολύκροτη υπόθεση της σεξουαλικής επίθεσης για την οποία κατηγορήθηκε ο πάλαι πότε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, χάνοντας τη θέση του, αφού η ...
καμαριέρα που τον κατηγόρησε φέρεται πως δέχτηκε να πάρει ένα ποσό για να κλείσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με τους New York Times, οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να υπογράψουν την επόμενη εβδομάδα την οικονομική συμφωνία που θα τελειώσει την υπόθεση. Η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ποσό που θα λάβει η Ναφισάτου Ντιαλό για να κλείσει η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται πως η Ναφισάτου Ντιαλό είχε κάνει αστική καταγγελία εναντίον του Στρος-Καν στις 8 Αυγούστου 2011, παράλληλα με την ποινική διαδικασία, κατηγορώντας τον για τη σεξουαλική επίθεση στη σουίτα του στο Sofitel στις 14 Μαΐου του 2011.

Η ποινική δίωξη για την υποτιθέμενη επίθεση, κατέπεσε στις 23 Αυγούστου του 2011, λόγω αμφιβολιών σχετικά με την αξιοπιστία της Ντιαλό, η οποία είχε πει επαναλαμβανόμενα ψέματα σχετικά με ορισμένες πτυχές της ζωής της. Ο Στρος-Καν έχει δηλώσει ότι η σχέση του με την Ντιαλό στο Sofitel ήταν μια «αμοιβαία συμφωνία».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ.Πρακτ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: