9.2.13

Φήμες για μυστική συμφωνία τρόικας με κορυφαίο υπουργό για το κλείσιμο της ΕΤ1...


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μυστική συμφωνία της τρόικας με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά με στόχο – σε εύλογο χρόνο και αφού καλλιεργηθεί το... έδαφος – το κλείσιμο της ΕΤ1! Μάλιστα, ορισμένες πηγές – θυμίζοντας τη θητεία Μόσιαλου, υποστηρίζουν ότι η ιστορία της συμφωνίας για συρρίκνωση της ΕΡΤ δεν είναι τωρινή και ότι στην ουσία είναι απαίτηση της τρόικας, η οποία έχει δεσμεύσει την προηγούμενη κυβέρνηση και ως εκ τούτου, έχει υποχρέωση να σεβαστεί και να εφαρμόσει η τωρινή τρικομματική.

Για αυτό και οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Enimerosi24, μιλούν για φρεσκάρισμα της παλιάς συμφωνίας, δηλαδή, της απαίτησης της τρόικας να κλείσει η ΕΤ1, η οποία με τη σειρά της σήμερα, έχει κάνει κοινωνό κορυφαίο υπουργό, ο οποίος έχει αναλάβει και το χειρισμό της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι οι αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση γνωρίζουν τις πιέσεις που ασκεί η τρόικα για το κλείσιμο της ΕΤ1… Και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι κανένας από τους συμμετέχοντες στην τρικομματική δεν έχει εκφράσει σοβαρές αντιρρήσεις, πέραν του τρόπου που θα το διαχειριστούν, αλλά και του χρόνου. Ατού τους για να περάσει με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις στην κοινωνία, το ανταποδοτικό τέλος, που πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια υπόθεση που την αναβάλλουν διαρκώς, αλλά την βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους, όπως για παράδειγμα τώρα που η ΕΡΤ, με αφορμή τους συμβασιούχους και την ΚΥΑ είναι καζάνι που βράζει!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: