4.2.13

Γενική απεργία για τις 20 Φεβρουαρίου αποφάσισε και η ΑΔΕΔΥ...


Υλοποιώντας απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να προκηρύξει 24ωρη απεργία στο Δημόσιο την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ.
Η κεντρική συγκέντρωση των δημοσίων υπαλλήλωλν θα γίνει στο Πεδίον του Άρεως στις 11 το πρωί.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι διαδηλώνουν για να σταματήσει:...


Η πολιτική των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στο Δημόσιο Τομέα, επισημαίνοντας ότι αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων δεν πρέπει αφενός να μετατραπεί σε μια νέα διαδικασία απαξίωσης των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα και αφετέρου να αποτελέσει «άλλοθι» για την πραγματοποίηση χιλιάδων νέων απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, οι οποίες προβλέπονται στο μνημόνιο.
Η συνεχής υπονόμευση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Κοινωνικών αγαθών. Η πολιτική της τρόικας και της κυβέρνησης οδηγεί σε δραματική συρρίκνωση τη Δημόσια Υγεία, υπονομεύει τη Δημόσια και δωρεάν Παιδεία και κατεδαφίζει το Δημόσιο Ασφαλιστικό Σύστημα.
Η δραματική μείωση των συντάξεων, η εξαέρωση των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ, που δρομολογείται μέσω νέων οδυνηρών παρεμβάσεων, οι οποίες σχεδιάζονται για την επόμενη διετία.
Η συνεχής αφαίμαξη των εισοδημάτων. Μετά τις μνημονιακές περικοπές που φθάνουν πλέον στο 50% στο Δημόσιο Τομέα, οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες πραγματικές μειώσεις εξαιτίας της νέας φορολογικής επιδρομής, αδυνατώντας να έχουν μια στοιχειώδη αξιοπρεπή διαβίωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: