16.2.13

Στη Θεσσαλονίκη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2014!...


Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα...
φιλοξενηθεί τον Οκτώβριο του 2014 το παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που αποτελεί μία από τις πλέον σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις του αθλητισμού.

Η τελική απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα, Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, το πρωί στη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωπηλασίας (FISA) που πραγματοποιείται στη Κοπεγχάγη, παρουσία της επικεφαλής της προετοιμασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης για το «2014-Θεσσαλονικη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νεολαίας», και Προέδρου της ΚΕΔΗΘ Μαρίας Πασχαλίδου και του εντεταλμένου συμβούλου Τουρισμού και Διεθνών σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σπύρου Πέγκα.

Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, την ίδια περίοδο μάλιστα που η πόλη θα είναι και Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα Νεολαίας...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: