21.2.13

Ένας απέραντος σκουπιδότοπος ο δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας...


Σε άμεσο κίνδυνο η υγεία των κατοίκων της πόλης! Οι δημότες ζητούν την παρέμβαση του εισαγγελέα Πειραιά...
Λαμβάνουμε συνεχώς καταγγελίες από τους απεγνωσμένους κάτοικους του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.Τα σκουπίδια έχουν πνίξει την πόλη εδώ και δυο βδομάδες και η ..
.ανυπαρξία της δημοτικής αρχής του κ. Τζανή έχει γίνει πλέον άκρως επικίνδυνη για την δημόσια υγεία .

Οι δημότες καταγγέλλουν ότι τυγχάνουν απαράδεκτης μεταχείρισης από τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής όταν "τολμούν" να επικοινωνήσουν στον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό του δήμου για να ζητήσουν εξηγήσεις για τα αμάζευτα σκουπίδια που στην κυριολεξία έχουν πνίξει το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.

Επίσης καταγγέλλουν την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των αρμόδιων Αντιδημάρχων και ειδικότερα αυτών που φέρουν τον βαρύγδουπο τίτλο της "ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ και ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"...

Οι δημοτες ζητουν να μαθουν που πανε τα ανταποδοτικα τελη που πληρωνουν στην δημοτικη αρχη του κ. ΤΖΑΝΗ αφού ο κ. Τζανής δεν πληρωσε τους λογαριασμούς στην ΕΥΔΑΠ με αποτέλεσμα αυτή να δεσμεύσει τα χρήματα της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του δήμου.

Επίσης ζητούν την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πειραιά ώστε να διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες των υπεύθυνων και κυρίως του δήμαρχου της πόλης

neakeratsiniou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: