4.2.13

Αν ήταν το δικό σου παιδί, και το' βλεπες μ΄αυτά τα χάλια , τι θα έκανες?...

Η συνέντευξη ξεκίνησε με καλή ερώτηση, αλλά είχε άδοξη συνέχεια...
Παρά την προσπάθεια κυρίως του Οικονομέα να να υπερβούν την γραμμή του καναλιού τους, η συνέντευξη εξελίχθηκε σε φιάσκο.
Η πρώτη ερώτηση στον Δένδια από τον Οικονομέα ήταν "αν ήταν το δικό σου παιδί, και το'βλεπες μ΄αυτά τα χάλια , τι θα έλεγες και τι θα έκανες?
Ο Δένδιας απάντησε με...

αμπελοφιλοσοφίες: Υπάρχουν 2 απόψεις. Η μία λέει για βασανισμό, που αν αποδειχθεί θα τιμωρηθεί, και η άλλη για τραυματισμό τρομοκρατών κατά την σύλληψη.
Ο Δένδιας, έχοντας βγάλει ήδη και την δικαστική απόφαση και την καταδίκη, χαρακτήρισε τους συλληφθέντες με απόλυτη βεβαιότητα, τρομοκράτες.
Οι παρουσιαστές το κατάπιναν συνέχεια αυτό, και μόνο προς το τέλος ο Οικονομέας ψέλλισε,  "αν αποδειχθεί ότι είναι τρομοκράτες".
Ο Καμπουράκης υιοθέτησε απερίφραστα την στάση της Αστυνομίας , στην περίπτωση που οι τραυματισμοί προέκυψαν κατά την συμπλοκή.
" Αν ήταν στη συμπλοκή, έχετε δίκιο", είπε αφήνοντας ένα τεράστιο "λογικό κενό", καθώς σε μια συμπλοκή δεν τραυματίζονται, και μάλιστα με σχισμένα χείλια και βουλωμένα μάτια, μόνον οι μεν.
Στο Photoshop η παρατήρηση των παρουσιαστών (Καμπουράκη)  ήταν σωστή .
"Η δικαιολογία ότι τους φτιάξατε έτσι για να τους δείξετε πως ήταν πριν -από το ξυλοδαρμό- δεν πιάνει".
Κατά τα άλλα οι παρουσιαστές υιοθέτησαν άκριτα τα περί ζημιάς στο τουρισμό, δεν πίεσαν τον Δένδια όσο θά πρεπε για ένα τέτοια καυτό ζήτημα , κι άφησαν να περάσει η εικόνα του δημοκράτη υπουργού, που υπόσχεται ότι αν υπήρξε  βασανισμός θα τιμωρηθούν, ενώ απ' όλους τους ισχυρισμούς του , αυτό δεν φαίνεται ότι  πρόκειται να γίνει.
Άλλωστε όπως είπαμε εξέδωσε και την ετυμηγορία πριν φθάσουν στο δικαστήριο:
Τρομοκράτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: