8.2.13

Πιέσεις και υποσχέσεις...


crimenet.gr

Για πιέσεις από δημοσιογραφικούς, εκδοτικούς και άλλους κύκλους έκαναν λόγο οι σχολιαστές στο δελτίου του Mega σχετικά με την απροθυμία των βουλευτών που συμμετέχουν στην προανακριτική επιτροπή να...

παραλάβουν το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ όπως είχε αποκαλύψει το crimenet.gr, με τη συνομιλία που είχε η Έρρικα Βαλλιάνου με τον βουλευτή Παναγιώτη Ρήγα.

Ο μεν Δημήτρης Τάκης μίλησε για απροθυμία των μελών της προανακριτικής μετά από πιέσεις από δημοσιογράφους και άλλους, χωρίς να διευκρινίσει ποιοι είναι οι «άλλοι».

Ο δε Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για δημοσιογραφικούς, εκδοτικούς και άλλους κύκλους υπογραμμίζοντας ότι οι βουλευτές σίγουρα δέχονται πιέσεις καθώς γίνεται ένα εμπόριο εντυπώσεων.

Μάλιστα ο Δημήτρης Τάκης είπε ότι κάποιοι έχουν ήδη υποσχεθεί να δώσουν το στικάκι και φανταστείτε με 13 USB, τι έχει να γίνει από πλευράς διαρροών.

Να προσθέσουμε ότι το στικάκι αυτό περιλαμβάνει πολύ περισσότερα στοιχεία από τη λίστα που δημοσίευσε ο Βαξεβάνης, καθώς όπως είπε στην Έρρικα Βαλλιάνου ο Παναγιώτης Ρήγας, εκτός από τα ονόματα περιλαμβάνει και τις καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: