26.2.13

Επίθεση Σαμαρά με υπονοούμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ...

Τις τελευταίες ημέρες, είπε ο πρωθυπουργός, ζήσαμε γεγονότα που δεν μπορούν να τα αποδεχτούμε ως συνηθισμένα ή φαινόμενα ρουτίνας. «Όλοι βλέπουν ότι ..
.αγωνιζόμαστε να φέρουμε επενδύσεις, κάποιο ανώνυμοι πάνε το βράδυ και καίνε επιχειρήσεις, δεν μπορεί να περάσει αυτό και να φανεί ότι έτσι γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα» τόνισε, αναφερόμενος στα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής.

«Δύο ημέρες μετά ήρθε ο Ολάντ στην Ελλάδα, και όμως έγινε ξεχωριστή απεργία για την επίσκεψη του από τα ΜΜΕ, για να μην δει ο λαός την έμπρακτη υποστήριξη της Γαλλίας στην Ελλάδα» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Και διερωτήθηκε: «Τι νόημα έχει να παλεύουμε για επενδύσεις, όταν κάποιοι παλεύουν συστηματικά να τους διώξουν και επιδίδονται σε τρομοκρατία και καταστροφή των επενδύσεων;».

»Τι νόημα έχει να παλεύουμε για συμμάχους στο εξωτερικό; Δεν δείχνω κανέναν με το δάχτυλο, αλλά αν αυτό δεν λέγεται εθνική υπονόμευση και εθνική δολιοφθορά, τι είναι; Εμείς θα την βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, αλλά αυτή η καταστροφική μανία κατά της χώρας θα αντιμετωπιστεί όπως της αξίζει».

«Το είδατε και με την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης στα Τρίκαλα, ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στο έγκλημα. Θα υπάρξει κράτος με σοβαρότητα. Σας ζητώ να είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ, να απομονώσουμε όσους υπονομεύουν κάθε ελπίδα, να διαφωνούμε όσο θέλετε για το μνημόνιο, αλλά να μην τρώμε μόνοι μας τις σάρκες μας» υπογράμμισε.

Και κατέληξε: «Ποιος θα πάρει σοβαρά μια χώρα που μόνη της βγάζει τα μάτια της; Αν ήταν ρουτίνα, δεν είναι πια, αλλά είναι γάγγραινα και τέλμα μέσα στο οποίο βουλιάζουμε. Δεν σας ζητώ να συμφωνούμε σε όλα, σας καλώ να προστατεύσουμε όλοι μαζί το συμφέρον του λαού».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: