17.2.13

Βουλευτής "έφαγε πόρτα" σε κηδεία...


"Σήκω και φύγε τώρα αμέσως γελοίο υποκείμενο"...
"Πόρτα" από συγγενείς εκλιπόντος έφαγε βουλευτής Αχαΐας! Αυτή τη φορά η σκηνή της αποπομπής του εκτυλίχθηκε σε κηδεία, όπου εμφανίστηκε προκειμένου να... υποβάλλει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος..
Μάλιστα για να φτάσει πιο άνετα στους συγγενείς επιστρατεύτηκε ο νεωκόρος του ναού ο οποίος με περίσσιες ...τιμές τον οδήγησε ενώπιον των συγγενών.
Εκεί όμως για τον Αχαιό βουλευτή άρχισαν τα δύσκολα, καθώς στη θέα του, ένας από τους ανιψιούς του εκλιπόντος σηκώθηκε και του ζήτησε να σηκωθεί να φύγει αμέσως για να μην γίνουν τα χειρότερα.
Συγκεκριμένα ο ανιψιός του εκλιπόντος ακούστηκε να του λέει «Σήκω και φύγε τώρα αμέσως γελοίο υποκείμενο. Πρέπει να ντρέπεσαι που ‘χες τα μούτρα να εμφανιστείς εδώ πέρα.» Πληροφορίες λένε πως η αδελφή του αποθανόντος εάν ο βουλευτής έκανε ένα βήμα παραπάνω θα τον χαστούκιζε!!!
Η αντίδραση δεν ήταν τυχαία καθώς με την οικογένεια, ο αχαιός βουλευτής, είχε κάποιες διαφορές ακόμη και μέσω της δικαιοσύνης. Προφανώς ο αχαιός πολιτικός δεν πίστευε ότι συγγενείς του εκλιπόντος... θα του επιτίθονταν στην κηδεία κι έτσι αποφάσισε να παραστεί! Να όμως που η εξέλιξη δεν ήταν τόσο ευχάριστη για τον ίδιο.

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: