10.2.13

Ο Καραμανλής ο Γ΄έρχεται...


Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του Κώστα Καραμανλή του Γ΄ να παρέμβει για πρώτη φορά σε κεντρικό ΜΜΕ, δημιουργώντας πολλαπλά σχόλια και ερωτηματικά για την κίνησή του.

Ο γιος του Αχιλλέα, ο οποίος στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, συμμετείχε, όπως ...
ήθελε, στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, στις Σέρρες, πατρίδα των Καραμανλικών, επέλεξε να δηλώσει παρών με ένα άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής».

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Καραμανλής, προτάσσει τον όρο ιδιωτικοποιήσεις, που κατ' αυτόν πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα, και όχι τον όρο αποκρατικοποιήσεις. Ο όρος ιδιωτικοποιήσεις είναι φορτισμένος έντονα και ο Καραμανλής το κάνει συνειδητά, θέλοντας να δείξει ποιο είναι το ιδεολογικό του στίγμα.

Βέβαια, ο ίδιος υπογράφει το άρθρο, ως στέλεχος ναυτιλιακών επιχειρήσεων και ως μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά το σίγουρο είναι, ότι θα αρχίσουν τα σχόλια για τις μελλοντικές του κινήσεις.

Για όσους όμως ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, το μέλλον του μικρού, συνδέεται απόλυτα με το τι θέλει να κάνει ο πρώην Πρωθυπουργός και ξάδελφός του, Κώστας. Και κυρίως, εάν θελήσει να είναι ή όχι στην επόμενη Βουλή. Από αυτό θα εξαρτηθεί τι θα κάνει και ο μικρός.

Ι.Μ\
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: