11.2.13

Να φορολογηθεί το θράσος, να γεμίσουν τα ταμεία! ...


Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Υπ.Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής:

Φτάσαμε μέχρι εδώ γιατί στο παρελθόν φοβηθήκαμε το πολιτικό κόστος. Το μεγαλύτερο κόστος που έχουμε να πληρώσουμε τώρα, είναι το εθνικό κόστος. Άρα η...

διάσταση πολιτικό κόστος στην πολιτική μας, δεν πρέπει να υπάρχει. Πολλά μέτρα από αυτά που λαμβάνουμε είναι πράγματι δυσάρεστα και για μας τους ίδιους. Αλλά έχουμε να διαλέξουμε πολλές φορές ανάμεσα στο κακό και στο χειρότερο.

Οι ίδιοι που μας κατακρίνουν σήμερα, γιατί δεν υιοθετούμε μια φαινομενικά ευνοϊκή διάταξη, θα μας καταγγείλουν αύριο γιατί αφήσαμε τα πράγματα να εκτροχιαστούν. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο να αφήσουμε τη χώρα να γυρίσει και πάλι εκεί που ήταν τον Ιούνιο του 2012. Εάν κάνουμε πίσω θα έχει πρόβλημα σίγουρα η Κυβέρνηση, αλλά πάνω απ' όλα η ίδια η χώρα. Δεν μπορεί να υπάρξουν οπισθοχωρήσεις, διότι η χώρα όπως σημείωσε και ο Πρωθυπουργός, σε αυτή την περίπτωση θα ξανακυλήσει εκεί που ήταν πριν από κάποιους μήνες. Και αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Υπάρχει κι ένα όριο στα όσα μπορούμε να ακούσουμε και να αντέξουμε από τους διάφορους πολιτικούς, πόσο μάλλον όταν αυτοί ίσως είναι και σοβαροί άνθρωποι.

Ο «φιλελεύθερος» Κωστής Χατζηδάκης μας λέει σήμερα για το πολιτικό κόστος όταν δεν ψήφισε το 1ο Μνημόνιο; Μας λέει ότι τα μέτρα είναι δυσάρεστα όταν δεν ψήφισε τα λιγότερο δυσάρεστα υιοθετώντας τις αντιμνημονιακές μπούρδες του Ζάππειο 1,2,3-φτου και βγαίνω;

Μας λέει ότι η χώρα δεν πρέπει να γυρίσει στον Ιούνιο του 2012. Που ήταν η χώρα τον Ιούνιο του 2012 και που είναι σήμερα; Τον Ιούνιο του 2012 με τη χώρα γελούσε όλο το σύμπαν γιατί ο Σαμαράς έταζε αυξήσεις και φοροελαφρύνσεις! Σήμερα, γελούν λιγότεροι μαζί μας γιατί ο Σαμαράς δεν εφαρμόζει τίποτα από όσα υποσχέθηκε.

Φτάνει πια με τους εθνοσωτήρες!


parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: