19.2.13

Η οικονομική κρίση φέρνει δυσωδίες και λοιμούς!...

euro-crimes.blogspot
Ξέρετε ότι κατά την Τουρκοκρατία η περιοχή της Παλλήνης αποκαλούνταν Χαρβάτι?
Παρ ότι ψιλόβρεχε η οδός Μιαούλη (κεντρικός δρόμος του Δήμου ) είχε πλημμυρίσει, και οι άτυχοι πεζοί στα πεζοδρόμια γίνονταν μούσκεμα από τα νερά που πέταγαν τα αυτοκίνητα των βιαστικών οδηγών.
Τα ρούχα βέβαια μπορεί να στεγνώνουν , αλλά η αηδιαστική μυρωδιά των βοθρολυμάτων που κυλούσαν μαζί με...

τα βροχόνερα δεν φεύγει τόσο εύκολα. Κατα τα άλλα αποκαλούμε τριτοκοσμικές της χώρες Αφρικής, και δεν κοιτάμε τα χάλια μας όπου Δήμοι με πανάκριβα οικόπεδα και υπερπολυτελή σπίτια όπως η περιοχή του Γέρακα, δεν έχει ακόμα αποκτήσει αποχετευτικό σύστημα.
Αναμενόμενο είναι λοιπόν στης ακρίβειας τον καιρό, οι ιδιοκτήτες για να γλυτώσουν το 80άρι που χρεώνει ο "Αχόρταγος", να αδειάζουν τους βόθρους (υπό την κάλυψη της βροχής) στους δρόμους.
Βέβαια το...σκάνδαλο δεν συμβαίνει κάτω από την μύτη των υπευθύνων, γιατί η μυρωδιά της σκα...ς φτάνει μέχρι τον "Ολυμπιακό " μας Μαραθώνα.
Κι αν δεν έγινε το παραμικρό τότε που λεφτά υπήρχαν, κανείς δεν περιμένει να αλλάξει τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη. Μόνο που κάποια στιγμή θα γίνει ακόμα χειρότερη , όταν ξεσπάσουν αρρώστιες που συνοδεύουν αυτά τα σκουρόχρωμα βοθρολύμματα, που κάποιοι πονηροί συμπολίτες μας (ενώ κάποτε τα αμόλαγαν την νύχτα), τώρα έχουν αποθρασυνθεί και τα αδειάζουν μέρα μεσημέρι.

Μήπως να αντικαταστήσουμε το όνομα Παλλήνη με...Χαρβάτι ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: