25.2.13

Κύκλο σφοδρής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ο πρωθυπουργός...

Κύκλο σκληρής μάχης με τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς κρίνοντας ότι το προσεχές διάστημα είναι σημαντικό να ενισχυθεί η συσπείρωση της κυβερνητικής πλειοψηφίας τόσο στη Βουλή όσο και στην κοινωνία.

Την Τρίτη θα...
πραγματοποιηθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των αρχηγών στη βουλή για το αγροτικό, την οποία ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να μετατρέψει σε σύγκρουση εφ' όλης της ύλης με τον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με Τα Νέα.

Συνεργάτες του αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός δεν θα περιοριστεί στο στενό κοστούμι του αρχηγού του κόμματος με τον μεγαλύτερο αριθμό βουλευτών, αλλά θα κινηθεί ως επικεφαλής του λεγόμενου ευρωπαϊκού τόξου.

Μάλιστα θα καταγγείλει με δριμύτητα τον κ. Τσίπρα ότι καταφεύγει σε «ασκήσεις λαϊκισμού» τη στιγμή που διαμορφώνονται ευνοϊκές συνθήκες για την Ελλάδα στο διεθνές πεδίο και η εγχώρια πολιτική σκηνή θα έπρεπε να εκπέμπει μηνύματα «σοβαρότητας και ενότητας».

Παράλληλα, θα καταγγείλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «επενδύει στην κοινωνική αναταραχή» και «υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για προσέλκυση επενδύσεων», επικαλούμενος τις εμπρηστικές δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου και τα επεισόδια που έχουν αρνητικό αντίκτυπο για την εικόνα της χώρας, όπως εκείνα στις Σκουριές Χαλκιδικής. Θα επικρίνει δε τον κ. Τσίπρα και για «διγλωσσία», αφού «άλλα λέει εντός και άλλα εκτός συνόρων»...

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: