26.2.13

Συνταξιούχος η γυναίκα που βρέθηκε να αιωρείται στο κενό;...


Μια περίεργη φήμη , η οποία αν ισχύει δημιουργεί νέα δεδομένα για το παρ' ολίγον τραγικό ατύχημα το πρωί της Παρασκευής στη Βουλή κυκλοφορεί από σήμερα το πρωί στη Βουλή καθώς... ασφαλείς πληροφορίες θέλουν την άτυχη γυναίκα η οποία βρέθηκε να αιωρείται στο κενό, όχι εν ενεργεία υπάλληλο της Βουλής αλλά συνταξιούχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κα Μαρία Φωτίου, η οποία βρέθηκε να κρέμεται το πρωί της Παρασκευή πάνω από τα κεφάλια Υπουργών, είχε κάνει τα χαρτιά της για συνταξιοδότηση από τον Δεκέμβριο του 2012 με αποτέλεσμα από 1/1/2013 να θεωρείται συνταξιούχος. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής μάλιστα δεν πήγε στη Βουλή για να εργαστεί αλλά για να παραδώσει φακέλους και γραφείο στον προϊστάμενο που την διαδέχθηκε. Εδώ ωστόσο προκύπτει και το μείζον ερώτημα για το ποιος έδωσε την εντολή σε μια συνταξιούχο υπάλληλο να ανεβεί στον γυάλινο θόλο και αν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή είχε συναίσθηση τι ρίσκο αναλάμβανε εκείνη την ώρα.

Την ώρα μάλιστα που οι φήμες πως η άτυχη γυναίκα δεν φορούσε κανέναν ιμάντα ασφαλείας όπως διέρρευσε η Βουλή αλλά σώθηκε μόνο και μόνο επειδή πρόλαβε να κρατηθεί από τις σιδεριές που στηρίζουν τον γυάλινο θόλο της Ολομελείας έχουν κατακλύσει τη Βουλή. Όπως και να 'χει τα ερωτήματα χρήζουν απαντήσεως από τους αρμοδίους της Βουλής, οι οποίοι από την Παρασκευή έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: