4.2.13

Κρεμαστινός: Αρνήθηκα των έρανο για τους απλήρωτους του ΠΑΣΟΚ ...



Είναι αλήθεια ότι αρνήθηκα να συμμετάσχω στον έρανο. Έρανος για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ, με 30 χρόνια ιστορία; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει ένα κόμμα, είναι να ... εξασφαλίσει τους μισθούς των εργαζομένων του.

Πρέπει να απολογηθούν αυτοί που άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους. Και να συγκληθεί κοινοβουλευτική ομάδα, να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει και πού υπάρχουν ευθύνες.

Οι άνθρωποι αυτοί, που διοχέτευσαν αυτό το απαράδεκτο δημοσίευμα (σ.σ.: της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»), είναι οι άνθρωποι που έχουν οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή απαξίωση και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν είναι οι χειρότερες, του υποκόσμου.

Για τον Γ. Στουρνάρα

Σήμερα κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, για τον Υπουργό των Οικονομικών, διότι πιστεύω ότι αυτό που έχει πει, ότι αν δεν αποδώσουν τα μέτρα, τότε θα έχουμε και νέα μέτρα, με την προοπτική που προχωρεί, βέβαιο είναι ότι τα μέτρα δεν θα αποδώσουν. Δεν θα μπορεί να εισπράξει τίποτα και κατά συνέπεια θα έχουμε άσχημα αποτελέσματα.

Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το πάγωμα της οικοδομής; Όταν φορολογείς και το οικόπεδο και το χτίσμα, ούτε οικόπεδο αγοράζεται ούτε άλλο χτίζεται. Αυτό είναι απαράδεκτο και ηθικά και πολιτικά και κοινωνικά. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί; Να φορολογήσεις το οικόπεδο το καταλαβαίνω, αλλά και τα δύο μαζί; Αυτό σημαίνει πάγωμα.

Πρέπει να διαβάζουμε και της εκθέσεις της τρόικα που παραδέχθηκε ότι έχει κάνει λάθη. Εκφράζω, όμως, μια ανησυχία, διότι αν συνεχίσουμε έτσι, η Βουλή θα κληθεί να ψηφίσει νέα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: