17.2.13

Τα κούφια λόγια δεν γέμισαν τα ταμεία (και τώρα τρέχουμε)...



Πηγή έντονου προβληματισμού αποτελεί η υστέρηση των εσόδων, καθώς εδραιώνεται η εκτίμηση πως η υστέρηση που κατεγράφη τον Ιανουάριο δεν είναι συγκυριακή και μπορεί να ... οδηγήσει τους επόμενους μήνες σε σημαντικές αποκλίσεις στον κρατικό προϋπολογισμό, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.
Η κυβέρνηση συνεργασίας εισπράττει σήμερα...



...τα «οφέλη» της υπερεκτίμησης της αξίας της επικοινωνιακής διαχείρισης των πραγμάτων. Βαρεθήκαμε να ακούμε δηλώσεις περί σωτηρίας της χώρας, κουραστήκαμε να ακούμε τον Κεδίκογλου να δαιμονοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ και κοντέψαμε να πιστέψουμε ότι οι ληστές της Κοζάνης ευθύνονται για τα πάντα σε αυτή τη χώρα!

Δύσκολα όμως κάτι από όλα αυτά ευθύνεται για την υστέρηση των εσόδων, η οποία ενδέχεται να φέρει νέα μέτρα. Την ίδια ώρα η ανεργία καλπάζει, οι ιδιωτικοποιήσεις δεν προχωρούν ενώ και η ανακεφαλοποίηση των τραπεζών αποδεικνύεται μια αρκετά πιο σύνθετη διαδικασία.

Ελπίζω οι συγκυβερνώντες να συνειδητοποιήσουν ότι είναι πια ώρα να ασχοληθούν σοβαρά με τη διακυβέρνηση της χώρας και να αφήσουν στην άκρη τη μάχη των μιντιακών εντυπώσεων. Μένει να δούμε πως θα αποτυπωθεί η διάθεση των τριών κομμάτων στον ανασχηματισμό που πλησιάζει ο οποίος και θα γίνει σχεδόν αμέσως μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: