4.2.13

Αναβολή επ’ αόριστον για Ψωμιάδη...

Ιστορία δίχως κατάληξη είναι αυτή της ΑΕΚ και του Μάκη Ψωμιάδη. Η πλευρά του άλλοτε αφεντικού της ΠΑΕ ζήτησε και πήρε αναβολή επ’ αόριστον στη δίκη, από την οποία οι... «κιτρινόμαυροι» ήλπιζαν να δουν φως στο θέμα της υπεξαίρεσης χρημάτων μέσω της οποίας αισιοδοξούν να εισπράξουν μίνιμουμ 44 και μάξιμουμ 88 εκατ. ευρώ.

Η έδρα έκρινε πως από τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα (δεν έχουν αποσταλεί από τα Σκόπια, όπου κρατείται ο Μάκης Ψωμιάδης) δεν μπορεί να γίνει δίκη. Η πλευρά της ΑΕΚ, που εκπροσωπείτο από τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο, τόνισε πως θα πρέπει να οριστεί νέα δικάσιμος σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ στη συγκεκριμένη υπόθεση υποστήριξε πως ενημερώθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών πως ο σχετικός φάκελος με τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνει η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη είναι συμπληρωμένος και εκκρεμεί η αποστολή του στην Ελλάδα.

Η έδρα, ωστόσο, ενέμεινε στην απόφαση για επ’ αόριστον αναβολή, αλλά ουσιαστικά δεσμεύτηκε πως όταν υπάρχουν τα στοιχεία που θα επιτρέπουν τη δίκη του, θα οριστεί ημερομηνία. Παρών στο Εφετείο ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Γιάννης Γρανίτσας.

Πλέον στην ΑΕΚ δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο πέρα από… υπομονή. Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να ζητούν το πάγωμα των χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: