9.2.13

Ο Κουμουτσάκος αδειάζει τους «Καραμανλικούς» για τις επιθέσεις σε Στουρνάρα...

Ως η συνετή, ψύχραιμη και σοβαρή φωνή του Καραμανλισμού εμφανίστηκε σήμερα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σχολιάζοντας τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες μέρες από βουλευτές της ΝΔ ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας .

Ο κ.Κουμουτσάκος μιλώντας...
στον Βήμα FM μίλησε με θερμά λόγια για τον κ.Στουρναρα λέγοντας οτι " ο υπουργός Οικονομικών είναι ένας γνωστός και σοβαρός τεχνοκράτης και έχει επωμισθεί ενα μεγάλο φορτίο και μια μεγάλη ευθύνη, ενα έργο δύσκολο ,ένα έργο βαρύ που πολλές φορές γίνεται και δυσάρεστο. Σε αυτή του την προσπάθεια χρειάζεται αναμφισβήτητα στήριξη"

Ομως ο κ.Κουμουτσάκος με διπλωματικό αλλά σαφή τρόπο ζήτησε από τον κ.Στουρναρα να αποφεύγει δηλώσεις, όπως αυτές που έκανε το προηγούμενο διάστημα για τη διακυβέρνηση Καραμανλή, προκειμένου αυτή η στήριξη να μην παρουσιάζει προβλήματα. "Θα ήταν καλό να αποφεύγονται πολιτικές αξιολογήσεις και τοποθετήσεις που ανοίγουν άχαρες συζητήσεις οι οποίες μπορεί να έχουν σαν αποτέλεσμα την εξασθένηση και τη διάβρωση αυτής της στήριξης που ο ίδιος εχει ανάγκη σε αυτή την προσπάθεια που είναι δύσκολη και εθνική. Οση μεγαλύτερη στήριξη υπαρχει σ´αυτή την προσπάθεια ολοι κερδίζουν".

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η διαφοροποίηση του κ.Κουμοτσακου από τις τοποθετήσεις βουλευτών της ΝΔ όπως ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρης Σπηλιωτοπουλος και αλλοι οι οποίοι κατηγορούν τον κ.Στουρνάρα ως φίλο του Κώστα Σημίτη ή του αποδίδουν πρόθεση να πολιτευθεί ή να κάνει κομμα.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε ασόβαρη και ρηχή αυτή την κριτική.

"Αυτά που ακούγονται ως κριτική δεν ειναι σοβαρά πράγματα" είπε ο κ.Κουμουτσάκος αδιάζοντας έτσι ακραίες φωνές που εμφανίζονται να εκπροσωπούν τον Κώστα Καραμανλή

Πηγή: Ο Κουμουτσάκος αδειάζει τους «Καραμανλικούς» για τις επιθέσεις σε Στουρνάρα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/89988#ixzz2KPq3AFh8

Δεν υπάρχουν σχόλια: