22.2.13

Αποχαιρετούν οι απλήρωτοι του ΠΑΣΟΚ ...


Στις επόμενες 24ώρες θα κατέβει και το blog τους από το διαδίκτυο...
Με ανακοίνωσή τους οι απλήρωτοι του ΠΑΣΟΚ γνωστοποιούν ότι η διοίκηση του κόμματος τους καταβάλει σταδιακά τα οφειλόμενα και ότι το blog τους θα κατέβει στις επόμενες 24 ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:...


"Θα θέλαμε με αυτήν μας την ανακοίνωση καταρχήν να ενημερώσουμε ότι η διοίκηση του Κόμματος σταδιακά καταβάλει στους λογαριασμούς των υπαλλήλων μισθούς έως και το Ιανουάριο περίπου.

Αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση του blog μιας και η συμφωνία των συναδέλφων που το λειτουργούσαν ήταν η δημοσιοποίηση του προβλήματος και η καταβολή των δεδουλευμένων. Οι οικονομικές προσαρμογές που θα κάνει από εδώ και πέρα το κόμμα είναι κατά ένα ποσοστό δικαιολογημένες από την θεαματική συρρίκνωση των ποσοστών του. Όμως θα θέλαμε να πούμε τα εξής:

Προς όλους αυτούς που μας διάβαζαν όλον αυτόν τον καιρό, και θα σκέφτονται να μας ρωτήσουν…”και τώρα που πληρωθήκατε έγιναν όλα καλά».

Τους απαντάμε: Τίποτα δεν άλλαξε, δεν παίρνουμε ούτε μια λέξη από όσα γράψαμε, και επαναλαμβάνουμε ότι εμείς επικεντρωθήκαμε στο εργασιακό μας θέμα. Το πολιτικό κομμάτι το ανέλαβε ο λαός (όπου μέρος του είμαστε και εμείς) να το αποδώσει, και άποψη μας είναι ότι ήταν ανησυχητικά επιεικής στις εκλογές.

Προς το κόμμα:

Όταν λέγαμε ότι εφαρμόζετε πρακτικές εγκλωβισμού εργαζομένων και άλλες πρακτικές των πιο στυγνών επιχειρηματιών, δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα εφαρμόσετε το <<επιτυχημένο>> μοντέλο των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Εκ περιτροπής εργασία 2 η 3 φορές την εβδομάδα, είναι ότι χειρότερο μπορούσατε να σκεφτείτε.

Όμως ως εργοδότες έχετε κάθε δικαίωμα να το κάνετε, το μπαλάκι τώρα είναι στους εργαζόμενους αν θα δεχθούν την αλλαγή των συμβάσεων τους.

Και εδώ ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του.

Προς μερίδα συναδέλφων:

Λυπούμαστε που η στάση μερικών ήταν τόσο μίζερη και γεμάτη δουλοπρέπεια. Μας απείλησαν με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ποιοι; Τον Δεκέμβριο 2011 μας απειλούσαν οι παρατρεχάμενοι του τότε προέδρου Γ. Παπανδρέου, και μας έκλειναν το μάτι οι παρατρεχάμενοι του Ε. Βενιζέλου. Το Δεκέμβριο του 2012 μας απειλούσαν οι παρατρεχάμενοι του τωρινού προέδρου Ε. Βενιζέλου, και μας έκλειναν το μάτι οι παρατρεχάμενοι του τότε προέδρου Γ. Παπανδρέου. Είστε απλά αξιοθρήνητοι!!!!

Προς κάποιους άλλους συναδέλφους:



Θέλουμε να συγχαρούμε τους συναδέλφους που προχώρησαν ατομικά η ομαδικά σε νομικές κινήσεις (διαβήματα στην επιθεώρηση εργασίας, επίσχεση εργασίας, αγωγές κλπ) και που τους οφείλουμε σε μεγάλο μέρος την καταβολή έστω και τον δεδουλευμένων.



Τέλος προς τους υπόλοιπους συναδέλφους:



Συνάδελφοι, κανένας με το ζόρι δεν μπορεί να αλλάξει τις συμβάσεις εργασίας μονομερώς χωρίς την συναίνεση σας. Η κάθε αντίσταση έχει και τίμημα, αλλά και η εκ περιτροπής ζωή και αξιοπρέπεια… είναι χειρότερη.



Το blog θα κατέβει στις επόμενες 24 ώρες…".


Δεν υπάρχουν σχόλια: