21.2.13

Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ ΓΕΝΟΠ και ΓΣΕΕ...


Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ του προέδρου της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλου, της ΓΣΕΕ και του Σωματείου «Σπάρτακος», που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στη Δυτική Μακεδονία.
Με σημερινή ανακοίνωση, ο κ. Φωτόπουλος κατηγορεί τον...
πρόεδρο του «Σπάρτακου», Γ. Αδαμίδη ότι «έκανε τροφή στα χείλη των αντιπάλων μας» τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής στις απεργίες, που αποτελούν- όπως αναφέρει- αδυναμία της ΓΕΝΟΠ αλλά και όλου του συνδικαλιστικού κινήματος. Τον κατηγορεί επίσης για οικονομική υπονόμευση της ΓΕΝΟΠ, ενώ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του Σπάρτακου «δίνει εξετάσεις στον Παναγόπουλο», τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.
Ο κ. Φωτόπουλος θέτει το ερώτημα «Πώς να δοθεί μάχη, με τέτοιο κλίμα στις γραμμές μας» και δεσμεύεται να αναλάβει πρωτοβουλίες για ενότητα.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τις κινητοποιήσεις, υποστηρίζει ότι τα χαμηλά ποσοστά συμμετοχής οφείλονται στο ότι οι εργαζόμενοι ξέρουν πως οι 24ωρες απεργίες δεν μπορούν να φέρουν κανένα αποτέλεσμα αλλά, όπως αναφέρει, ενόψει της αποκρατικοποίησης της επιχείρησης, ο αγώνας για τη σωτηρία της ΔΕΗ είναι εντελώς διαφορετικό θέμα....
newsmessinia.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: