4.2.13

Ο Κιμούλης σε κόντρα ρόλο με την κυβέρνηση...


Αυτή η εποχή έχει ανάγκη από πνευματικούς ανθρώπους σαν τον Χρήστο Χωμενίδη, τον Τάκη Θεοδωρόπουλο ή την Κική Δημουλά. Αυτή η εποχή έχει ανάγκη τα γεννητικά, μυώδη ή άλλα σωματικά τους όργανα. Έχει ανάγκη τα...

αρχίδια του κ Χωμενίδη για να τα κόβει κάθε φορά που στοιχηματίζει κατά του Τσίπρα. Έχει ανάγκη την γλώσσα του κ Θεοδωρόπουλου για να καθαίρει την λερωμένη εικόνα του Βενιζέλου, έχει ανάγκη το στόμα της κυρίας Δημουλά για να το κρατά ερμητικά κλειστό απέναντι στη φρίκη. Και βεβαίως δεν έχει ανάγκη τον Κιμούλη.

Τι χρωστάει και γιατί χρωστάει στο δημόσιο ο Κιμούλης, είναι δική του υποχρέωση να το εξηγήσει. Εμείς όμως μπορούμε να κάνουμε ένα δεύτερο επίπεδο ανάγνωσης του εντάλματος σύλληψής που εκδόθηκε εις βάρος του μες το Σαββατοκύριακο.

Το κράτος δεν κόπτεται να εισπράξει τις οφειλές του Κιμούλη. Δεν τον εγκαλεί επί δεν συνεμορφώθη προς τας φορολογικάς υποδείξεις. Στην παρούσα φάση το σύστημα ενδιαφέρεται να του δείξει πόσο κοφτερά δόντια διαθέτει. Τον προειδοποιεί δηλαδή να μην διανοηθεί να αυθαδιάσει ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή του Πρετεντέρη. Ούτε να ξαναστείλει γράμματα που ξεσκεπάζουν την εγχώρια διανόηση στο ρόλο του δουλικού. Παράλληλα διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση: όποιος δεν υπηρετήσει το σύστημα, καλά θα κάνει να το ξανασκεφτεί. Ενώ την ίδια στιγμή ταΐζει και το νοσηρό συναίσθημα της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που αποσυμπιέζεται και ικανοποιείται βλέποντας την (μέχρι θανάτου) εξολόθρευση των εξαθλιωμένων μεταναστών ή την πτώση των ειδώλων της.

Ο Κιμούλης επέλεξε έναν ρόλο κόντρα στην κυβέρνηση.
Ας δούμε λοιπόν πόσο καλός μπορεί να είναι σε αυτόν το ρόλο κι αν δεν θα υποχωρήσει το σανίδι κάτω από τα πόδια του.


Πηγή: facebook.com/fruit.glace

Fruit Gelée

Δεν υπάρχουν σχόλια: