24.2.13

Το νέο αίμα επί σκηνής!...



Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω κι ο Ολυμπιακός έχει ήδη μπει στη χαρτογράφηση της νέα του εποχής. Με συγκεκριμένο πλάνο, βασισμένο στη τροφοδότηση του Ολυμπιακού με νέους και ιδιαίτερα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι... Πειραιώτες αναπτύσσουν τη βασική φιλοσοφία που διέπει κάθε σύγχρονο σύλλογο.

Ο Μίτσελ έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια δημιουργίας της νέας ομάδας του Ολυμπιακού. Δείχνει καθαρά την προτίμηση του στο "νέο αίμα" της ομάδας, σε παίκτες που δεν έπαιρναν πρωτύτερα ευκαιρίες, αλλά με τον ερχομό του Ισπανού έχουν πλέον θέση στην 11αδα, αποκτούν ενθουσιασμό και πίστη στις δυνατότητες τους.

Στον αγώνα με τον Άρη, η φιλοσοφία αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει, όπως δε θα αλλάξει και στα επόμενα ματς του Θρύλου. Ο Ισπανός αναμένεται να …ξεκινήσει το σχήμα από τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο που παιχνίδι με το παιχνίδι πιστοποιεί ότι είναι ικανός να αποτελέσει βασικότατο στέλεχος του Ολυμπιακού, με τις δημιουργικές του ικανότητες, ενώ παράλληλα αποδεικνύει ότι έχει το ποδοσφαιρικό "θράσος" που χρειάζεται για να φορά την "ερυθρόλευκη". Την ίδια στιγμή, ο Λυκόγιαννης έχει κερδίσει τον Μίτσελ με τις ικανότητες του , αφού αποτελεί μια σταθερά αξιόπιστη λύση για την αριστερή πτέρυγα της ομάδας. Ο Λυκόγιαννης έχει διάρκεια στο παιχνίδι του, μπορεί να προσφέρει τόσο στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας μόνος του τον αντίπαλο μπροστά του, αλλά και ως στήριγμα τόσο του ακραίου επιθετικού, όσο και του μέσα αριστερά παίκτη. Ο Μίτσελ τον πιστεύει και σκοπεύει να τον αξιοποιήσει κατάλληλα.

Ο Τάσος Παπάζογλου είναι ο ποδοσφαιριστής που δε θα αφήσει κανέναν προπονητή παραπονούμενο. "Σκυλί" στην προπόνηση και ιδιαίτερα συγκεντρωμένος, δείχνει ότι εξελίσσεται και τόσο ως σέντερ μπακ, αλλά και ως δεξιός μπακ, είναι σταθερός και αξιόπιστος, ενώ δείχνει ότι δουλεύει πολύ και στο κομμάτι της ανάπτυξης της ομάδας, αφού μπορεί να αφήσει την πλευρά του και να βγάλει και καλές σέντρες.

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο Μίτσελ εκτίμησε μεμιάς την ποδοσφαιρική του αξία. Τον παρατηρεί στην προπόνηση και του δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές για το ρόλο του. Ο Ισπανός κατάλαβε τη "δίψα" του για να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και δε σταματά να του ζητά να βγάζει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε ματς που τον εμπιστεύεται.

Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνά κανείς τους Μανωλά και Σιόβα που έχουν δείξει τις ικανότητες τους από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και το υπόλοιπο "νέο αίμα" που έρχεται από την Ακαδημία του Θρύλου, τόσο από την ομάδα Νέων που βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" του Ισπανού τεχνικού με τις επιδόσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων των Πειραιωτών. Το χτίσιμο για τη νέα εποχή του Θρύλου έχει ξεκινήσει και τα πρώτα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα.

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: