4.2.13

Οι κωλοτούμπες “του ευτυχούς υπουργού” Γιάννη Στουρνάρα...


Νέο μέλος στο «Κλαμπ της κωλοτούμπας»: o «ευτυχής ως μέλος αυτής της κυβέρνησης» κατά δήλωσή του στην «Καθημερινή» Ιωάννης Στουρνάρας.
Ο ευτυχής λοιπόν υπουργός, μετά τα ομαδικά πυρά που δέχθηκε από ... τους καραμανλικούς βουλευτές για τις δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα ότι η διετία 2007-2009 ήταν η πιο καταστροφική για τη χώρα, προσπάθησε να διορθώσει τα αδιόρθωτα, λέγοντας στη νέα συνέντευξή του «Μακάρι ο κ. Παπανδρέου να είχε εισακούσει τη δραματική έκκληση του κ. Καραμανλή στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο του 2009, για τη λήψη περιοριστικών μέτρων στο Δημόσιο. Αν έπαιρνε μέτρα αμέσως, σίγουρα θα ήταν καλύτεροι οι όροι».

Και νομίζει ότι τα λέει σοβαρά όλα αυτά, και ακόμη περισσότερο ότι γίνεται πιστευτός. Δεν ξέρω αν θα κάνει και νέα κωλοτούμπα, αλλά θα πρέπει να μας πει σοβαρά ποιος ήταν πρωθυπουργός τον Σεπτέμβριο του 2009, γιατί αν θυμάμαι καλά οι εκλογές έγιναν στις 4 Οκτωβρίου, οπότε μάλλον πάλι στον Καραμανλή ήθελε να τα ξαναρίξει, αλλά μπέρδεψε τις ημερομηνίες. Γιατί «τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πιο καταστροφικής διετίας» ο Καραμανλής ως πρωθυπουργός έπρεπε να τα λάβει και όχι ο Γιώργος Παπανδρέου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτός τα είχε κάνει θάλασσα, αυτός είχε τα ηνία της χώρας, αυτός έπρεπε να τα έχει λάβει. Εκτός και αν ήξερε από πριν το αποτέλεσμα των εκλογών και πούλαγε φούμαρα στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. για τη βέβαιη νίκη του.

Δεν ξέρω πόσο πετυχημένος ως υπουργός Οικονομικών θεωρείται ο Ι. Στουρνάρας, αλλά ούτε μια κωλοτούμπα της προκοπής δεν μπορεί να κάνει!

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: