6.2.13

Ο Γιάννης Σουλαδάκης στη θέση Ανωμερίτη...



Στη θέση του Γιώργου Ανωμερίτη, ως επικεφαλής της Επιτροπής Καταστατικού του ΠΑΣΟΚ (ΕΚΑΠ) αναλαμβάνει και επισήμως πλέoν ο Γιάννης Σουλαδάκης.

Σύμφωνα με... επίσημη ανακοίνωση της Ιπποκράτους, το όργανο συνήλθε σήμερα σε πρώτη συνεδρίαση με τη νέα σύνθεσή του, αλλά παρουσία και του απερχόμενου προέδρου του Γιώργου Ανωμερίτη, προκειμένου να συζητήσει διαδικαστικά θέματα στην πορεία προς το συνέδριο.

Αυτό έχει ως κεντρικό στόχο να σηματοδοτήσει τον μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ σε ένα «σύγχρονο δημοκρατικό συλλογικό κόμμα, εκφραστή των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας», όπως αναφέρεται. Τίθενται δε ως προϋποθέσεις για τη διοργάνωση του συνεδρίου, τόσο η διαφάνεια, όσο και η μαζική συμμετοχή και η ελεύθερη έκφραση των απόψεων πριν και κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

«Η ΕΚΑΠ με τις κατευθυντήριες οδηγίες που θα εκδώσει τις επόμενες ημέρες θα διευκολύνει και θα διασφαλίσει όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες που αφορούν το διάλογο, την εκλογή συνέδρων, την διαχείριση του Μητρώου μελών και γενικότερα όλα τα θέματα που αφορούν τον έλεγχο και την εφαρμογή του καταστατικού, τον κανονισμό λειτουργίας και την απόφαση της ΚΟΕΣ», σημειώνεται, με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Ανωμερίτη να δηλώνει παρών προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του όπου χρειαστεί.

Η πλήρης νέα σύνθεση της ΕΚΑΠ, πάντως, έχει ως εξής:

Γιάννης Σουλαδάκης – Πρόεδρος
Βασιλάκου Λιλίκα – μέλος
Γαζή Γιώτα – μέλος
Ντόλιος Γιώργος – μέλος
Παπαγεωργίου Μαρία – μέλος
Πέππας Γιάννης – μέλος
Τριαντάφυλλος Κων/νος – μέλος
Φελώνης Γρηγόρης – μέλος
Χαλβατζόγλου Γιώργος - μέλος


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: