3.2.13

«Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου»!...

Το δικό του Γολγοθά ζει τους τελευταίους 6 μήνες ο Κώστας Αρζογλου. Το σπίτι που απέκτησε στην Πετρούπολη μετά από 50 χρόνια δουλειάς με δάνειο, κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό καθώς αδυνατεί να πληρώσει τις δόσεις.

«Όταν πια έρχεται χαρτί σπίτι σου για... κατάσχεση τότε πια τα πράγματα χοντραίνουνε. Αν η περίπτωσή μου ήταν ειδική περίπτωση δεν θα το κουβέντιαζα. Προς το παρόν έχει σταματήσει λίγο το πράγμα… λίγο όμως για πολύ λίγο….» είπε στο Star ο ηθοποιός.

«ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ»

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για τις δουλειές που έκανε στην τηλεόραση και στο θέατρο τα τελευταία 4 χρόνια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει τις υποχρεώσεις του και να κινδυνεύει σήμερα να χάσει το σπίτι του.

«Υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα τα οποία μου οφείλονται… πάρα πολλά. Είναι πάνω από 60.000 ευρώ τα οποία έχουν δοθεί σε δικηγόρους βέβαια. Δεν είχα ούτε καν τα έξοδα για τους δικηγόρους για αυτές τις δικαστικές ενέργειες. Φορολογούμαι επ αυτών που δεν ΄χω πάρει και εμφανίζομαι με ένα εισόδημα απίστευτο το οποίο μακάρι να το είχα».

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Κώστας Αρζόγλου παραδέχεται ότι η οικονομική του κατάσταση είναι κακή. Για να πάρει τα χρήματα που του οφείλουν έχει κινηθεί ήδη δικαστικά ...

«Εκεί που είχες το κουμάντο σου δεν έχει πια το κουμάντο. Δεν είμαι καλά οικονομικά. Δεν μου αρέσει και δεν συνηθίζω καθόλου να κλαίγομαι αλλά ρε παιδί μου εδώ δεν το ήθελα και το έπαθα. Δηλαδή μπήκα σε ένα τούνελ στο οποίο με παρέσυραν να μπω και ξαφνικά μου λένε “ξέρεις; στην άκρη δεν θα έχει φως είναι σκοτάδι πάλι”».

«ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ»

Ο ηθοποιός προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σώσει το σπίτι του το οποίο απέκτησε με πολύ κόπο και τώρα βλέπει τα χρέη να τον πνίγουν .

«Μετά από μισό αιώνα δουλειάς θυμώνω. Δεν ζητάω βοήθεια. Να το ζήσω το θέμα μέχρι τον πάτο. Το μόνο που μας κρατάει είναι αυτή η αξιοπρέπειά μας».

Ο ηθοποιός περιμένει τώρα τις δικαστικές αποφάσεις προκειμένου να μην χάσει το σπίτι του.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: