9.2.13

Χ. Μαρκογιαννάκης: Με έχουν πλησιάσει κι εμένα δημοσιογράφοι για τη λίστα (ΒΙΝΤΕΟ)...

«Κινδυνεύουν να εκτεθούν» τα μέλη της Επιτροπής, αν διαρρεύσει η λίστα με οποιοδήποτε τρόπο, αναφέρει ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στο... πρωινό του Mega. Και είπε ότι κάνει ότι μπορεί ώστε να διασφαλιστεί η διαδικασία. «Με έχουν πλησιάσει και εμένα δημοσιογράφοι για τη λίστα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επτά βουλευτές της προανακριτικής επιτροπής θέλουν να πάρουν τα στικάκι με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, και 6 δεν θέλουν να το πάρουν, σύμφωνα με όσα είπε κ. Μαρκογιαννάκης, ενώ υπογράμμισε ότι έχει κάνει την πρόταση να «τοποθετηθεί» η λίστα σε έναν υπολογιστή μέσα στη Βουλή και όποιος βουλευτής θέλει να μπορεί να έχει πρόσβαση στον υπολογιστή και στα ονόματα της λίστας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής είπε επίσης ότι όλοι οι βουλευτές που συμμετέχουν στην προανακριτική, αρνούνται να πάνε στην ΓΑΔΑ, για να παραλάβουν το στικάκι με τα ονόματα, σε μία διαδικασία που αναμένεται να ξεπεράσει τις οκτώ ώρες. Επανέλαβε δε, την άποψή του για δημόσιες συνεδριάσεις της επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: