3.2.13

Παράσταση στο ΝΑΟ με γκολ και... Μίτσελ!...



Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο ΝΑΟ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (17:15-live olympiacos24.gr/NS 1) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του 40ου του πρωταθλήματος. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι ... πανέτοιμοι να πάρουν μια ακόμα νίκη, προσφέροντας θέαμα και πολλά γκολ, στον τρομερό λαό τους, που θα δώσει εκ νέου το παρών.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι κανονιστικά στην αποστολή και μετά απο τα πρώτα λεπτά συμμετοχής, που πήρε στο ματς με την Καβάλα, αναμένεται έχει συμμετοχή και απέναντι στον Ατρόμητο. Αν γίνει αυτό θα είναι και η πρώτη αγωνιστική του παρουσία στο Καραϊσκάκη, μετά απο τον σοβαρό τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αρχηγάρα είναι εδώ λοιπόν και σας περιμένει όλους στο ΝΑΟ να πανηγυρίσετε μαζί μια ακόμα νίκη των νταμπλούχων Ελλάδας. Παράλληλα εκεί θα βρίσκεται και ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός φθάνει σήμερα το μεσημέρι στην χώρα μας και θα βρεθεί στο γήπεδο να παρακολουθήσει απο κοντά το ματς, παρέα με τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αγωνιστικά, τώρα, ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει εκτός τους τραυματίες Φουστέρ, Κάρολ και Πίνο. Απο την άλλη γύρισαν οι Άριελ Ιμπαγάσα και Μάρκο Πάντελιτς.

Η αποστολή αποτελείται απο τους: Μέγιερι, Γιαννιώτης, Κοντρέρας, Αμπντούν, Ντιακιτέ, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γρκέκο, Βλαχοδήμος, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Σιόβας, Χολέβας.

olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: