14.2.13

Ερωτευμένος με την καταστολή ο Δένδιας ...

"Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Δένδιας διάλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δείξει τον μόνιμο έρωτά του με την καταστολή", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με ... τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό βουλευτών του από ΜΑΤ κατά την κατάληψη του γραφείου του Γιώργου Μέργου.



Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η βίαιη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στους Νέους/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που πραγματοποιούσαν συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το πανεπιστημιακό γραφείο του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, του ανθρώπου που με περισσό κυνισμό ομολόγησε την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει και άλλο τους κατώτατους μισθούς, καταδεικνύει το αυταρχικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που δεν ανέχεται καμία διαμαρτυρία, καμία διαφορετική φωνή ενάντια στην πολιτική της. Τα ΜΑΤ δεν δίστασαν να διαλύσουν εντελώς απρόκλητα μια ειρηνική διαμαρτυρία, να ξυλοφορτώσουν και να τραυματίσουν νέους ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η κυβέρνηση των μακελάρηδων των μισθών και των συντάξεων νομίζει ότι με την επιστράτευση της βίας και της κρατικής καταστολής ενάντια σε όλους όσοι αντιστέκονται θα μπορέσει να διασφαλίσει τη συνέχιση της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής.
Νομίζει ότι με τη συκοφάντηση και την καταστολή των κοινωνικών αγώνων, οι νέοι μαγικά θα «ξεχάσουν» την ανεργία, τη μαύρη εργασία, τη μαζική μετανάστευση στο εξωτερικό.
Νομίζει ότι με τις επιστρατεύσεις, τα σχέδια για την απαγόρευση των απεργιών, την αστυνομική καταστολή, ο λαός θα τρομοκρατηθεί.
Κάνει λάθος.
Η μαζική συμμετοχή στην απεργία της 20ης Φλεβάρη θα δώσει μια αποφασιστική απάντηση στον κρατικό αυταρχισμό και στα μνημονιακά σχέδια. Η ενδυνάμωση των αγώνων και της αντίστασης, η ανάπτυξη πολύμορφων κινητοποιήσεων και δράσεων, η ενωτική συμπόρευση των νέων, των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων είναι ο μόνος δρόμος.
Υ.Γ.
Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Δένδιας διάλεξε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δείξει τον μόνιμο έρωτά του με την καταστολή, επιτιθέμενος στους βουλευτές και στους νέους του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: