7.2.13

Eλεύθερος ο Κιμούλης...


Ελεύθερος αφέθηκε από τον εισαγγελέα πριν από λίγο ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος συνελήφθη χθες καθώς εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Συγκεκριμένα, o... ηθοποιός και θιασάρχης είχε καταδικαστεί ερήμην σε φυλάκιση 15 μηνών, απόφαση η οποία επικυρώθηκε και σε δεύτερο βαθμό από το εφετείο, για ακάλυπτες επιταγές.
Το πρωί της Πέμπτης, ο Κιμούλης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών και αφού προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της εβδομάδας ο κ. Κιμούλης προέβη σε ρύθμιση της υπόθεσης που αφορά ληξιπρόθεσμα χρέη του προς το δημόσιο ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, για την οποία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του την προηγούμενη εβδομάδα.

Με αυτό το δεδομένο, αφού ρύθμισε και την παλαιότερη υπόθεση της καταδίκης του για ακάλυπτες επιταγές, ο κ. Κιμούλης αφέθηκε ελεύθερος.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο ηθοποιός κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του θεάτρου την προηγούμενη Παρασκευή, ενημέρωσαν τον κόσμο που είχε πάρει εισιτήρια πως η παράσταση ματαιώνεται λόγω αδιαθεσίας της συμπρωταγωνίστριάς του, Δήμητρας Ματσούκα, αν και η ακύρωση της παράστασης θεωρήθηκε από κάποιους πρόφαση για να μην εμφανιστεί ο ηθοποιός στο θέατρο ώστε να αποφύγει ενδεχόμενη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, ο Γιώργος Κιμούλης είχε δημοσιοποιήσει επιστολή του σχετικά με την υπόθεση, κάνοντας λόγο για προσπάθεια «δημόσιου εξευτελισμού του και κατασκευασμένων θεαμάτων» τονίζοντας ότι «η προβοκάτσια έχει και τα όρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: