11.2.13

Ο λαουτζίκος βλέπει το Google...


...οι πλούσιοι το Best of All Worlds...
Oι εκατομμυριούχοι του πλανήτη δεν μοιράζονται μόνο τις Ferrari τους αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν υπάρχει περίπτωση για το κλαμπ των ισχυρών να ανοίγουν το Google, όπως οι φτωχοί.

Στις... 28 Αυγούστου 2012 ένας Σουηδός, ο Erik Wachtmeister, λανσάρισε το Best of all Words, στο οποίο επέτρεψε να εγγραφούν μόνο 3.000 άτομα. Το σάιτ έκτοτε μεγάλωσε και σήμερα είναι έτοιμο να υποδεχθεί 25.000 εγγραφές μετά από αυστηρό έλεγχο και ακόμη αυστηρότερα κριτήρια. Ο σουηδός ιδρυτής δηλώνει ότι στόχος του είναι να ελέγξει το 1% του Ιντερνετ.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν πρόκειται για ένα κλειστό κλαμπ ενημέρωσης εκατομμυριούχων, αλλά για ένα δίκτυο καλού γούστου όπου ένας πλούσιος αυτού του πλανήτη μπορεί να ανακαλύψει έναν δάσκαλο τζόκινγκ, το καλύτερο εστιατόριο του Παρισιού ή το εκλεκτότερο ξενοδοχείο του Ρίο.

Την ίδια ώρα στη Γαλλία άνοιξε το σάιτ Attractive World το οποίο επιλέγει τους δικτυωμένους του οι οποίοι αναζητούν συντρόφους μεταξύ των πλουσίων. Ηδη το σάιτ διαθέτει 260.000 μέλη τα οποία πληρώνουν 60 ευρώ το μήνα.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: