27.2.13

Μάχη για το ποιος θα χρεωθεί τη μη διεξαγωγή τελικού στο «Master chef»...



Μια σημαντική μάχη δίνεται αυτό το διάστημα στο παρασκήνιο, μεταξύ των υπευθύνων του ψυχαγωγικού τμήματος του Mega και του studio ATA (συμφερόντων ΔΟΛ). Το τελευταίο έχει ιδιαίτερη αξία να το θυμίζουμε, αφού ... στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν ιδιότυπο εμφύλιο πόλεμο του προγράμματος του Mega με τη Μιχαλακοπούλου και κατ’ επέκταση τον Σταύρο Ψυχάρη.

Αφορμή; Η αδυναμία – εκτός ισχυρού απροόπτου, να πραγματοποιηθεί ο τελικός του «Master chef». Η μάχη που δίνεται αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο, μεταξύ της Μεσογείων και της Μιχαλακοπούλου είναι για το ποιος θα χρεωθεί την ήττα, από τα απόνερα της μη ολοκλήρωσης του μαγειρικού παιχνιδιού. Θα το χρεωθεί ο διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος και οι συνεργάτες του ή στο studio ΑΤΑ και τα στελέχη του Σταύρου Ψυχάρη;

Πάντως ο νικητής από την παραπάνω μάχη, η οποία ομολογουμένως είναι άνιση για ευνόητους λόγους – εν πολλοίς, θα κρίνει και την εξέλιξη της σχέσης, Σταύρου Ψυχάρη και Πέτρου Μπούτου, που για τους παροικούντες την τηλεοπτική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν πως δεν είναι ανέφελη!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: