9.3.13

Απέκλεισαν τον Τζαβάρα, σε τηλεοπτικό στούντιο...



Δείτε τις φωτογραφίες...
Yπό φοιτητικό... κλοιό βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας στο κτίριο της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, καθώς λίγο μετά την... εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, συγκεντρώθηκαν περίπου 50φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου στο πάρκινγκ του κτιρίου ζητώντας να εμφανιστεί και να μιλήσει μαζί τους.


Λίγα λεπτά αργότερα, εξαμελής αντιπροσωπεία φοιτητών συζήτησε μαζί του επί μία ώρα την τρέχουσα κατάσταση, με τους φοιτητές να παραθέτουν αναλυτικά τα δίκαια αιτήματά τους σχετικά με την τύχη των δύο τμημάτων της πόλης και το μέλλον των σπουδών τους ύστερα από τις αποφάσεις του τελικού σχεδίου «Αθηνά».


Ο κ.Τζαβάρας κατέθεσε τις απόψεις του και δήλωσε ότι θα εντείνει τις πολιτικές πιέσεις για να επιτευχθεί καλύτερο αποτέλεσμα και στηρίζει τις προσπάθειές τους. Οι φοιτητές δήλωσαν ότι τη Δευτέρα θα βρίσκονται στην Αθήνα για να επαναδιατυπώσουν τα επιχειρήματά τους στο υπουργείο Παιδείας και συμφωνήθηκε να υπάρχει συνάντηση με τον κ.Τζαβάρα.


Στο κτίριο της ΟΡΤ παραβρέθηκε λίγη ώρα αργότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, μαζί με μέλη του κόμματός της και της νεολαίας του, ζητώντας πρωταρχικά να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και η ασφάλεια των φοιτητών και να μην οξυνθούν τα πνεύματα, καθώς στον χώρο βρίσκονταν και αστυνομικές δυνάμεις.





Στο σημειο παρευρέθηκαν και πολίτες του Πύργου, καθώς και εκπρόσωποι των δακοκτόνων και πολιτικών κομμάτων.



patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: