14.4.13

ΤΩΡΑ - Τεταμένη η ατμόσφαιρα έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)...

Tι αναφέρει ο συνηγορος των 2 συλληφθέντων...
Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης για την προφυλάκιση.
Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της αστυνομίας, ενώ ... μία γυναίκα αναρωτιόταν: "Τι θέλουν για να αλλάξει αυτή η κατάσταση; Πρέπει να χυθεί αίμα;"

17.05 "Βρωμάει το "πτώμα" της δημοκρατίας. Κι αν αυτοί την έχουν "δει" Καίσαρες, τώρα θα δουν τι απάντηση θα δώσουν οι Γαλάτες" επισήμανε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την απόφαση για την προφυλάκιση, ο συνήγορος των 2 συλληφθέντων Β.Τζιμούρτος.

16.55 "Αχαρακτήριστο γεγονός. Ας το κρίνει ο ιστορικός του μέλλοντος. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο Ελληνες πολίτες απολογήθηκαν μέσα στο αστυνομικό μέγαρο" τόνισε, πριν από λίγο, ο συνήγορος των 2 κρατουμένων Β. Καπερνάρος και συμπλήρωσε: "Η δικαστική εξουσία υποχώρησε στην αστυνομική. Εχουμε 4ο Ράιχ. Σ' αυτή την υπόθεση έγιναν δικονομικά έκτροπα αφού κατηγοριοποιήθηκαν μάρτυρες".

16.47 "Γιώργο και Βασίλη είμαστε μαζί σας, ας είναι η φωνή μας η δύναμή σας" φωνάζουν, συνεχώς, οι συγκεντρωμένοι έξω από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκισή τους. Οι δικηγόροι τους δεν έχουν βγει ακόμη από το κτίριο. Οι συγγενείς του 44χρονου ενημερώθηκαν, τηλεφωνικά, ενώ οι συγγενείς του 33χρονου, που βρίσκονται έξω από την αστυνομική διεύθυνση, στο άκουσμα της απόφασης, ξέσπασαν σε κλάμματα.

πηγη thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: