16.4.13

Η «ΘΥΡΑ 7» βγήκε μπροστά και γίνεται ασπίδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...



Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η "Θύρα 7" καταδικάζοντας τις αποδοκιμασίες κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Γεμίσαμε ξερόλες... Οι μπαχαλάκηδες μακριά από τον Ολυμπιακό", αναφέρει μεταξύ άλλων. Διαβάστε αναλυτικά μια αιχμηρή ανακοίνωση.


"Μετά τα γεγονότα της... Κυριακής που έλαβαν χώρα στο γήπεδό μας και κατόπιν συναντήσεως όλων των συνδέσμων της Θύρας 7 οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

Σε κανέναν δεν άρεσε η φετινή εικόνα της ομάδας μας και πολύ περισσότερο στα ντέρμπι. Άλλωστε, αν εξαιρέσουμε κάποια παιχνίδια της Ευρώπης στα οποία οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ατομικό κίνητρο, θέαμα δεν έχουμε δει. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται, παίχτες καλοπληρωμένοι (σε δύσκολους καιρούς) με συνεπή διοίκηση και ένα λαό πιστό πάντα δίπλα τους, αλλά και οπαδοί, που αν και έχουν μεγαλώσει με επιτυχίες (γήπεδο, τίτλοι, διοίκηση), φαίνεται τίποτα να μην τους ικανοποιεί, που ενώ τα έχουν όλα τους φταίνε όλα.

Εντούτοις δεν θα ακυρώσουμε κανένα πρωτάθλημα, δε θα το απαξιώσουμε, όπως κάνουν οι εχθροί μας.

Το ίδιο και με το κύπελλο. Ούτε το πετάμε, ούτε το χαρίζουμε. Το θέλουμε και ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Καλό είναι να συνέλθουν όλοι.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι σαφές ότι έχουν γίνει λάθη και επιλογές που δεν βγαίνουν. Όμως η χρονιά δεν έχει τελειώσει και απολογισμό θα κάνουμε το καλοκαίρι. Τότε η διοίκηση θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας, όπως, άλλωστε, επανειλημμένα μας έχει υποσχεθεί, και πιστεύουμε ότι θα το κάνει.

Όσον αφορά στα προσβλητικά συνθήματα που ακούστηκαν, ξεκαθαρίζουμε ότι κανένας δεν έχει δικαίωμα να κρύβεται πίσω από τον λαό του Ολυμπιακού ή να οικειοποιείται –μέσω του πληκτρολογίου- το όνομα της Θύρας 7 για να κάνει ζημιά ή να παρασύρει ηθελημένα κάποιους πικραμένους, από το θέαμα, οπαδούς μας.

Οι «μπαχαλάκηδες» μπορούν να εκτονωθούν αλλού, μακριά από τη Θύρα 7.

Εμείς πάντοτε θα είμαστε «ασπίδα» για την ομάδα ,για τον προπονητή και για τον πρόεδρο, μέχρι να νοιώσουμε ότι κάποιος ή κάποιοι βλάπτουν την ομάδα μας. Τα παράπονά μας έχουμε τον τρόπο να τα εκφράσουμε στον πρόεδρο, στις καθιερωμένες συναντήσεις μας, όπως κάναμε, κάνουμε και θα συνεχίσουμε πάντα να κάνουμε με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Ολυμπιακού μας.

Αν θέλουμε να πούμε κάτι, το λέμε με ευθύτητα και Ολυμπιακά, όχι πίσω από το πλήθος.

Μήπως τελικά κάποιοι ενοχλούνται που ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια; Μήπως θέλουν να χωριστούμε όπως συμβαίνει στις άλλες ομάδες και να μαλώνουμε μεταξύ μας;

Είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν, εμείς ΔΕΝ θα τους επιτρέψουμε να σπείρουν τη διχόνοια στον Ολυμπιακό μας.

Είμαστε τυχεροί που την ώρα που οι άλλοι διαλύονται, εμείς είμαστε εύρωστοι και ήρεμοι. Αν δεν αρέσει σε κάποιους αυτό, τότε να τους ενημερώσουμε ότι η «ΘΥΡΑ 7» δε δύναται να αναλάβει και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ!

Για την ακρίβεια, αν δεν υπήρχε η στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ούτε τον ερασιτέχνη θα μπορούσαμε να σώσουμε και να τον οδηγήσουμε από επιτυχία σε επιτυχία.

Αν σ’ αυτούς που με ευκολία βρίζουν και καταδικάζουν, δεν αρέσει ο τελευταίος Έλληνας επενδυτής που τυγχάνει να είναι και οπαδός του Θρύλου, ας φέρουν κάποιον Άραβα ή Ρώσο μεγιστάνα, απ’ αυτούς που πολλάκις έχουμε δει να έρχονται, έτοιμο να βάλει εκατοντάδες εκατομμύρια.

Αν όχι, ας στηρίξουν την ομάδα και στα δύσκολα και στις στιγμές που έχει περισσότερο ανάγκη από πιστούς οπαδούς και όχι από ξερόλες που έχουν γεμίσει τις εξέδρες και το διαδίκτυο. ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ.

Δεν ξέρουμε τι κάνουν οι άλλοι και πόσο αφήνουν την ομάδα στο έλεος του κάθε «μπαχαλάκια» (και δεν το λέμε τυχαία) η ΘΥΡΑ 7, όμως, ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή, ακόμα και όταν τα χρόνια ήταν δύσκολα και οι καιροί φτιαγμένοι από πέτρα.

Δεν θα αφήσουμε τώρα, που είναι όλα καλά, που θριαμβεύουμε σε όλα τα σπορ, να σπείρουν την διχόνοια κάποιοι που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΘΥΡΑ 7.

Ως εδώ και μη παρέκει! Όσοι δεν το καταλάβουν ούτε έξω από το γήπεδο δεν θα περνούν.

Υ.Γ. 1 Η Θύρα 7 χρωστά ευγνωμοσύνη στον πύρινο κόσμο του Ολυμπιακού που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του, αποτελώντας αναπόσπαστο τμήμα του, αλλά και στον πρόεδρο του που με την άφιξή του τελείωσε αυτούς που ήθελαν να μας τελειώσουν και φέτος έχασαν την ευκαιρία τους για άλλη μία θλιβερή ευρωπαϊκή πορεία.

Υ.Γ. 2 Την Κυριακή όλη η Ερυθρόλευκη οικογένεια θα γιορτάσει ενωμένη το τέταρτο αστέρι και αφήνει τον κάθε πικραμένο να βράσει στο ζουμί της αποτυχίας του.

Υ.Γ. 3 Και επειδή φαίνεται ότι κάποιοι γουστάρουν Σαίξπηρ «η χρυσή εποχή είναι μπροστά μας, όχι πίσω μας».

Υ.Γ. 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

124 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑΣ 7".

Δεν υπάρχουν σχόλια: