24.4.13

Εισβολή της Χρυσής Αυγής και στο νοσοκομείο της Νίκαιας...


Μπήκαν με σημαίες για να φωτογραφηθούν μπροστά στις κλινικές και να κάνουν επίδειξη εντυπώσεων...
Σκηνικό επίδειξης της, δήθεν, κυριαρχίας τους και στην Κοκκινιά επιχείρησαν να στήσουν σήμερα χρυσαυγίτες και μάλιστα μέσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Είκοσι πέντε...
νεαροί οπαδοί της Χρυσής Αυγής - συγκεκριμένα είκοσι αγόρια και πέντε κορίτσια - «οπλισμένοι» με ελληνικές σημαίες στερεωμένες σε χοντρά ξύλα, εισέβαλαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να αποπειραθούν να προχωρήσουν στους «ελέγχους» και τις άλλες προκλήσεις, που έχουν κάνει αποσπάσματα ομοϊδεατών τους σε άλλα νοσοκομεία.

Αντίθετα, σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, άρχισαν να φωτογραφίζονται μέσα στους χώρους του νοσοκομείο - το ίδιο έκαναν και μπροστά από την γυναικολογική κλινική, όπου κατέληξε η... περιοδεία τους.

Οι χρυσαυγίτες απομακρύνθηκαν λίγο αργότερα από την Αστυνομία, την οποία κάλεσε το νοσοκομείο. Παραμένει αδιευκρίνιστο αν επρόκειτο για μια πρώτη «ανίχνευση» του χώρου ή απλώς ήθελαν με τις φωτογραφίες να δείξουν ότι έχουν στα χέρια τους και την περιοχή της Κοκκινιάς, η οποία «έφτυσε τον Τσίπρα», όπως υποστήριξε πριν από λίγες ημέρες ο Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας, όμως, από τη Μεσσήνη.

Πάντως αν σκοπεύουν να επανέλθουν κάποια στιγμή - ενδεχομένως νυχτερινές ώρες - για να κάνουν και... «ελέγχους» σε ασθενείς, συνοδούς και νυχτερινές νοσοκόμες, όπως συνηθίζουν, η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου, Φαίη Κοσμοπούλου, προειδοποιεί: «Αν ξαναπατήσουν εδώ το πόδι τους θα φάνε ξύλο»...
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: