6.4.13

Ανεπιθύμητη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για τους εργαζόμενους στον Ευαγγελισμό...

«Ανεπιθύμητους» χαρακτηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» την Χρυσή Αυγή που κατέθεσαν ερώτηση για τις ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο και καλεί τη διοίκησή του να... μη δώσει κανένα στοιχείο «στους ρατσιστές, οπαδούς των ναζί».
Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου, «Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό, νεοναζιστικό κόμμα των οπαδών του Χίτλερ, των τραμπούκων και των ταγμάτων εφόδου κατά μεροκαματιάρηδων βιοπαλαιστών μεταναστών, εμφανίζεται στον ...κοινοβουλευτικό έλεγχο με Ερώτησή της προς τον υπουργό Υγείας να κόπτεται για τις ελλείψεις προσωπικού στον "Ευαγγελισμό". Αυτοί που χωρίζουν το λαό με βάση το χρώμα του δέρματος ή τη θρησκεία, που τρομοκρατούν εργαζόμενους στα νοσοκομεία να μην περιθάλπουν τους "μη Έλληνες", αυτοί που γονατίζουν μπροστά στην καπιταλιστική ανάπτυξη της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου και αποτελούν τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας και της κρατικής βίας και προβοκάτσιας σε κάθε ευκαιρία, εμφανίζονται όψιμα να ενδιαφέρονται για τη διάλυση του μεγαλύτερου δημόσιου νοσοκομείου της χώρας».

«Τους υπενθυμίζουμε ότι η πολιτική που υπηρετούν πιστά αυτοί και τα άλλα κόμματα της αστικής διαχείρισης είναι που διαλύει το δημόσιο σύστημα Υγείας και το παραδίδει βορά στα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών και του μεγάλου κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Καλούν δε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου «να μη δώσει κανένα στοιχείο στους ρατσιστές, οπαδούς των ναζί, ξεκαθαρίζουμε ότι για μας είναι ανεπιθύμητοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: