28.4.13

Σούπερ θέαμα και σασπένς στο καλύτερο παιχνίδι του ΝΒΑ...

"I love this game" είναι το μότο του ΝΒΑ και όχι άδικα διότι τέτοια παιχνίδια όπως αυτό μεταξύ Σικάγο Μπούλς και Μπρούκλιν Νετς σε κάνουν όχι απλά να αγαπάς, αλλά να λατρεύεις αυτό το άθλημα.

Στο καλύτερο (ως τώρα) παιχνίδι των φετινών πλέι-οφ, οι...
Σικάγο Μπούλς ανέτρεψαν διαφορά 14 πόντων στην κανονική διάρκεια του αγώνα, επικρατώντας τελικά έπειτα από τρεις παρατάσεις (!) με 142-134 των Νετς αποκτώντας σημαντικότατο προβάδισμα 3-1 νικών στη σειρά.

Το σούπερ αυτό ματς στο Σικάγο τα είχε όλα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν έναν άθλο αν αναλογιστεί ότι ο καλύτερος τους παίκτης (Ρόουζ) αλλά και δύο από τους καλύτερους (Νοά και Ντένγκ) είναι τραυματίες και δεν παίζουν !
Δεν έλειψαν και οι κόντρες όπως αυτή του σούπερ Νέιτ Ρόμπινσον (με 34 πόντους θύμισε…Τζόρνταν) που ναι μεν οδήγησε το Σικάγο στη μεγάλη επιτυχία, αλλά λίγο έλειψε νωρίτερα να αποβληθεί όταν πιάστηκαν στα χέρια με τον CJ Γουάτσον σε ένα δυνατό μαρκάρισμα.
Απολαύστε τα χάιλαιτς του αγώνα στο παραπάνω βίντεο, αλλά δείτε και την...κοκορομαχία Ρόμπινσον και Γουάτσον που λίγο έλειψε να οδηγήσε σε ομαδική σύρραξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: