16.4.13

Περίμενε τον πατέρα του, να τερματίσει!....



Θρήνος για τον 8χρονο Ρίτσαρντ, που σκοτώθηκε...
Δάκρυα αλλά και οργή προκαλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως η ιστορία του 8χρονου Μάρτιν Ρίτσαρντ, ο οποίος περίμενε τον δρομέα μπαμπά του κοντά στο... νήμα του τερματισμού με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της δικής του ζωής από την φονική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστόνης.
Πρόκειται για τον Μάρτιν Ρίτσαρντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πρώτη από τις δύο φονικές εκρήξεις.

Ο μικρός Μάρτιν ζούσε το Ντόρτσεστερ, ένα προάστιο της Βοστόνης. Σύμφωνα με την Boston Globe ο οχτάχρονος είχε ξεφύγει από το πλήθος προκειμένου να τρέξει να αγκαλιάσει τον πατέρα του, δημοτικό σύμβουλο της περιοχής, τη στιγμή που εκείνος περνούσε τη γραμμή του τερματισμού. Όμως δεν έφτασε ποτέ στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκε η έκρηξη.

Σύμφωνα πάντα με την Boston Globe, η μητέρα και η αδελφή του παιδιού νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με την αδελφή να έχει χάσει το ένα πόδι της από την έκρηξη, ενώ το τρίτο παιδί της οικογένειας είναι ελαφρά τραυματισμένο.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας, Μπιλ Ρίτσαρντ, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά άλλαξε η ζωή όλης της οικογένειας.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας των άλλων μελών η κοινότητα το Ντόρτσεστερ με τους κατοίκους να κάνουν λόγο για μια οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά στην πόλη. «Είναι σουρεαλιστικό, είναι τραγικό, είναι ακατανόητο. Όλοι σήμερα εδώ προσπαθούν να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον και να προσευχηθούν», δήλωσε η Αϊάνα Πρίσλεϊ, δημοτική σύμβουλος.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: