29.4.13

Εκτός «κάδρου»...



Με τους προβολείς της δημοσιότητας στραμμένους στην κόντρα Μανιτάκη-Ρουπακιώτη για τους συμβασιούχους του Δημοσίου (στην οποία το Μαξίμου προσπαθούσε πάση θυσία να εμφανιστεί ως...
παρατηρητής που δεν γνώριζε τίποτε για το πάπλωμα, αποδίδοντας το θέμα σε έναν καβγά δύο υπουργών της ΔΗΜΑΡ), πέρασε σε δεύτερη μοίρα η έτερη ρύθμιση που αποσύρθηκε για τη μείωση των συντάξεων του ΟΑΕΕ κατά 35%, που άλλωστε έγινε πιο... διακριτικά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον «Αντέννα», άφησε να εννοηθεί ότι ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, δεν είχε ενημερώσει το μέγαρο Μαξίμου για τη συγκεκριμένη ρύθμιση και άρα δεν είχε την έγκριση του πρωθυπουργού.

Είναι σαφές ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον θέλει να βγάλει τον κ. Σαμαρά από το «κάδρο» ακόμη μιας δυσάρεστης ιστορίας, όπως είναι η μείωση των συντάξεων του ΟΑΕΕ. Ομως η εικόνα ενός πρωθυπουργού που δεν ενημερώνεται κατ' εξακολούθηση από τους υπουργούς του (υπενθυμίζεται εδώ και το περιστατικό με την υφυπουργό Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη) μάλλον δεν τιμά τον ίδιο.

Β. ΣΑΜ.

"Πολιτικά Παρασκήνια" (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: