26.4.13

Σε απεργία οι συμβασιούχοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Παρασκευή...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Καραϊσκάκη - Κινητοποιήσεις και από τον Σύλλογο Δήμου Αθηναίων...
Εικοσιτετράωρη απεργία για τους συμβασιούχους...
, σήμερα Παρασκευή, προκήρυξε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ–ΟΤΑ καταγγέλλοντας «την πρωτοφανή αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική και πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής συγκυβέρνησης να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση που καταργεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης για την παραμονή των συμβασιούχων στις εργασίες τους».

Επίσης, κήρυξε στάση εργασίας από τις 11.30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου για το υπόλοιπο προσωπικό.

Οι συμβασιούχοι και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι καλούνται την Παρασκευή σε πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Κινητοποιήσεις από τον Σύλλογο του Δήμου Αθηναίων

Η νομοθετική ρύθμιση Μανιτάκη βγάζει στους δρόμους και τους εργαζόμενους στον Δήμο Αθηναίων. Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στον δήμο (ΣΕΔΑ) αποφάσισε να κηρύξει για σήμερα Παρασκευή 2ωρη στάση εργασίας (9.30 - 11.30 π.μ.), ακολούθως να συμμετάσχει στην 4ωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ (11.30 π.μ. ως το τέλος του ωραρίου) και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.00 π.μ. στην οδό Λιοσίων, απ’ όπου θα ξεκινήσει πορεία με όλα τα σωματεία προς την πλατεία Κλαυθμώνος και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης..
BHMA
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: