11.4.13

Σόιμπλε: Το ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων έχει κλείσει...

Μετά τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό για τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει να καταβάλει η Γερμανία προς την Ελλάδα, η απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης έρχεται δια στόματος Σόιμπλε ο οποίος απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο...
Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε μάλιστα, μέσω της εφημερίδας Neue Osnabrücker Zeitung, να μην οδηγούνται οι άνθρωποι στην Ελλάδα σε εσφαλμένη κατεύθυνση με όχημα δήθεν νόμιμες αξιώσεις για καταβολή αποζημιώσεων από τη Γερμανία.

«Θεωρώ ότι τέτοιες δηλώσεις είναι ανεύθυνες. Πολύ πιο σημαντικό από το να οδηγούνται οι άνθρωποι στην Ελλάδα σε εσφαλμένη κατεύθυνση θα ήταν να τους εξηγήσει και να τους διαφωτίσει κανείς για τον δρόμο προς τις μεταρρυθμίσεις και να τους συνοδεύσει σε αυτήν την πορεία. Η Ελλάδα έχει επιτύχει πολλά μέχρι τώρα, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει.

Και από αυτόν τον δρόμο δεν πρέπει να αποπροσανατολίζεται. Σε ότι αφορά τις αξιώσεις για καταβολή αποζημιώνω δεν βλέπω καμιά ελπίδα, γιατί το ζήτημα αυτό έχει ξεκαθαριστεί από καιρό», είπε στην εφημερίδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: