7.4.13

"Στόχος μας, ο Θρύλος στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου"...

O διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τα ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν!

Με δηλώσεις του στο... «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ο Κώστας Καραπαπάς κάλεσε το λαό του Θρύλου να γεμίσει το Ναό στο ...γλέντι με τον πελάτη την ερχόμενη Κυριακή, αναφέρθηκε στις ετοιμασίες-έκπληξη της ΠΑΕ για τη φιέστα με τον Πανιώνιο, ενώ σχολίασε και τα μεταγραφικά ζητήματα, τονίζοντας ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για κρούσεις ομάδων του εξωτερικού για τον Κώστα Μήτρογλου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Καραπαπάς στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»

Για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά:

«Ενημερώθηκα πριν από λίγο πως υπάρχει μία δυσκολία στις πτήσεις των οπαδών μας που έρχονται στα Χανιά. Υπάρχουν κάποιοι υπεύθυνοι και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για τα δύο τελευταία ματς κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου:

«Με τον Παναθηναϊκό είναι ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία για διάφορους λόγους για εμάς. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει τον Καραϊσκάκη και να ευχαριστηθεί καλό ποδόσφαιρο. Με τον Πανιώνιο έχει προγραμματιστεί να γίνει η φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Έχουμε προγραμματίσει κάποια πράγματα, όμως θα κινηθούμε στο πνεύμα της εποχής. Θα τονιστεί με έναν εξαιρετικό τρόπο αυτή η ιστορική στιγμή. Δεν θα γιορτάσουμε μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θα γιορτάσουμε την κατάκτηση των 40 τίτλων της ομάδας. Αύριο το απόγευμα θα πούμε περισσότερα πράγματα στη συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί και θα παρουσιάσουμε το λογότυπο που θα είναι για την επόμενη σεζόν. Θα μπούμε σε μία διαδικασία με εκδηλώσεις που θα τονίζουν την κατάκτηση των 40 πρωταθλημάτων».

Για το αν βλέπει κάποια αλλαγή στα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας:

«Εκείνο που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όσον αφορά τα τηλεοπτικά είναι πως από αυτά τα χρήματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι πηγής εσόδων για τις περισσότερες ομάδες. Από τη στιγμή που έχουν περισσότερο από 50% τα έσοδα από τα εισιτήρια, οι περισσότεροι σύλλογοι περιμένουν κάποια χρήματα από την προβολή των αγώνων τους. Τα τηλεοπτικά έσοδα είναι ένα σημαντικό κομμάτι για κάθε ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός που έχει μεγάλο μπάτζετ και έχει ως στόχο να παρουσιάζει το καλύτερο στους οπαδούς του».

Για την μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί στους Πειραιώτες:

«Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν δεν υπήρχαν μεταγραφικά σενάρια. Έχει περάσει η εποχή που όταν τα Μέσα παρουσίαζαν πολλά ονόματα κέρδιζαν πολλά χρήματα. Πλέον στον κόσμο δεν του αρέσει να διαβάζει 2.000 ονόματα και να μην έρχεται κανείς. Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, προγραμματίζουμε τις κινήσεις μας για τον μέλλον και να είναι σίγουροι οι οπαδοί πως θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις».

Για τον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες ομάδες και την λογική των μεταγραφών με στόχο την Ευρώπη:

«Η κατάσταση στη Σούπερ Λίγκα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την επόμενη χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να βρίσκεται στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε μόνο ως στόχο την κατάκτηση των 9 βαθμών στον όμιλο, όμως η ενίσχυση θα γίνει με γνώμονα την βελτίωση της ομάδας για ακόμη περισσότερα πράγματα. Ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος την επόμενη σεζόν».

Για τις γερμανικές ομάδες που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου:

«Οποιαδήποτε κίνηση γίνεται στον Ολυμπιακό έχει ως στόχο το μέλλον. Η ιστορία που έχει ξεκινήσει με τον Μήτρογλου δεν έχει κάποια βάση. Για αυτό τον λόγο η διοίκηση διπλασίασε τα χρήματα του παίκτη και του ανανέωσε μέχρι το 2016. Αν ήθελε να τον πουλήσει, θα τον κρατούσε με τα ίδια χρήματα. Πρόκειται για παραμύθια της Χαλιμάς τα όσα λέγονται για τον παίκτη. Όπως συνέβη με τον Μασάντο, που πραγματικά ενδιαφέρθηκε η Ντνίπρο και ο Ολυμπιακός δεν τον πούλησε, επειδή δεν τον ικανοποίησε η πρόταση που δέχθηκε. Δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση για τον Μήτρογλου».

Για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος:

«Σε όλη την ελληνική κρίση ο μόνος τρόπος που μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε είναι να ψάξουμε μία αισιόδοξη άκρη. Ίσως για κάποιες ομάδες να είναι ο δρόμος για την υγεία. Μπορεί να επιβάλλεται, αλλά είναι ο μόνος δρόμος».

Για τα περιστατικά που συνέβησαν στο «Καραϊσκάκη» με δύο δημοσιογράφους:

«Είναι δύο περιστατικά τελείως διαφορετικά. Το πρώτο έχει γίνει έξω από το γήπεδο. Ποτέ δεν μας αναφέρθηκε. Μάλιστα, έγινε σε ένα σημείο όπου περνούν περίπου 500-600 άνθρωποι. Είναι ένα σημείο που δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Κάναμε όσα έπρεπε σαν ΠΑΕ και αυξήσαμε τους σεκιούριτι για να προφυλάξουμε τους δημοσιογράφους. Αν έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό σε ολόκληρη την Ελλάδα το καταδικάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Στο δεύτερο επεισόδιο ήταν ανάμεσα σε δύο οπαδούς. Ήταν δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, τους πήραν χαμπάρι κάποιοι και έτσι υπήρξε μία αντιπαράθεση. Επαναλαμβάνω πως είμαστε εναντίον της οποιασδήποτε μορφής βίας. Είδατε τι έγινε με την αθλήτρια βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο γήπεδο του Άρη. Καλά θα κάνουν οι δημοσιογράφοι να ρίξουν μία ματιά στα εν οίκω. Όταν υπάρχουν Μέσα που κάνουν κακό σε ΠΑΕ και συγκεκριμένους ανθρώπους πρέπει να κάνουν μία αυτοκριτική. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, με τον οποίο συνομιλώ καθημερινά, έχει οργή απέναντι στην αντιμετώπιση που έχει από διάφορα μέσα. Δεν επιτρέπονται, όμως, αυτοδικίας και προπηλακισμού του οποιουδήποτε. Το Καραϊσκάκη είναι το πιο ασφαλές γήπεδο και μπορεί να έρθει ένας πατέρας με το παιδί του. Από εκεί και πέρα, εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο κομμάτι της ασφάλειας στο γήπεδό μας».




olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: