6.4.13

Πουλάει το τρακτέρ για λίγα φάρμακα ...

Η οικονομική κατάσταση έχει οδηγήσει αρκετούς συμπολίτες στην απόγνωση καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στα πάγια έξοδά τους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ηλικιωμένου από τα ... Σιτόμενα του δήμου Αγρινίου που αναγκάζεται να πωλήσει το τρακτέρ του προκειμένου να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dete.gr, έχει πουλήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν τα ζώα και τώρα πουλάει το τρακτέρ του για να πληρώσει ακόμη και τα φάρμακα της γυναίκας του που τα χρωστάει. Οι αρμόδιες υπηρεσίες στις οποίες απευθύνθηκε του έδωσαν ένα μήνα προθεσμία για να μπορέσει να κάνει κάποιο διακανονισμό.

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με το dete.gr αναμένει ακόμα στο ακουστικό του την απάντηση από υγειονομική επιτροπή από την οποία έχει περάσει η σύζυγός του με χρόνια προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ενταχθεί στις ευαίσθητες εκείνες κοινωνικές ομάδες που απολαμβάνουν ευνοϊκότερες ρυθμίσεις σε τρέχοντα έξοδα.

Ο ίδιος απελπισμένος δηλώνει ότι δεν έχει να περιμένει τίποτε εάν οι υπηρεσίες δεν σκύψουν με ανθρώπινη ευαισθησία στο πρόβλημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: