29.4.13

Τί ενόχλησε περισσότερο τον Μανιτάκη...




Την βαθύτατη ενόχλησή του για την αντιπαράθεσή του με τον Αλέξη Τσίπρα δεν έκρυβε χθες το βράδυ, σε συνομιλητές του, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης.
O...
διαπρεπής συνταγματολόγος ενοχλήθηκε κυρίως από δύο πρωτοβουλίες του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: πρώτον, από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας διάβασε στη Βουλή αποσπάσματα από άρθρο προ 2ετίας του Αντώνη Μανιτάκη, στο οποίο υπερασπίζεται τη μονιμότητα στο Δημόσιο –ενώ σήμερα υπογράφει απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Το δεύτερο γεγονός, που εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τον Αντώνη Μανιτάκη, ήταν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, αν και αναγνώρισε το αριστερό και προοδευτικό παρελθόν του, άφησε να εννοηθεί ότι ο Μανιτάκης του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τον Μανιτάκη του χθες. «Ορισμένες φορές κρινόμαστε όλοι μας όχι μονάχα για τη διαδρομή μας, αλλά και για το πώς επιβεβαιώνουμε αυτή τη διαδρομή μας καθημερινά απ΄τις αποφάσεις και τις επιλογές μας», είχε πει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, «καρφώνοντας» τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης επειδή τον χειροκροτούσαν βουλευτές της ΝΔ. 
Για όσους γνωρίζουν τον χαρακτήρα του Αντώνη Μανιτάκη, θεωρείται δεδομένο ότι αν ο τελευταίος παραμείνει στην κυβέρνηση, η βεντέτα του με τον Αλέξη Τσίπρα θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: