13.4.13

«Φοβερός νάρκισσος ο Βενιζέλος»...


"Δεν νομίζω πως τον απασχολώ. Έχει πολλά ζέοντα προβλήματα", είπε σε συνέντευξη του στην "Ελευθεροτυπία", ο Π. Τατσόπουλος για τον Ευ. Βενιζέλο.
Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Αναφέρθηκε επίσης στην... "Χρυσή Αυγή", τη Ντόρα, ενώ υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχει παράταξη εμβολιασμένη απέναντι στην ανικανότητα.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως διατηρεί «άριστες σχέσεις» με την Ντόρα Μπακογιάννη και προτιμά ν’ αποκαλεί τους λαθρομετανάστες «μετανάστες χωρίς χαρτιά».

Εν αναμονή της εκδίκασης και της αγωγής, με τον χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστο Παππά, με την οποία του ζητά 100.000 ευρώ αποζημίωση, επειδή σε εν θερμώ συνέντευξή του στη «LiFO» ο Τατσόπουλος τον χαρακτήρισε «νταβατζή», ο ίδιος θυμίζει πως «νταβατζής στα τουρκικά σημαίνει προστάτης» και πως ο ίδιος χαρακτηρισμός έχει εκτοξευτεί, προς άλλους στόχους βεβαίως, και από τα χείλη του Κώστα Καραμανλή.

«Δεν είναι όμως κι απίθανο να ταιριάζει η ιδιοσυγκρασία σου με την ιδιοσυγκρασία κάποιων πολιτικών σου αντιπάλων. Τους χρυσαυγίτες τούς εξαιρώ. Πέρα από το ναζιστικό τους κόλλημα, είναι πάντα στην τσίτα, έχουν την ψυχολογία μπόντιγκαρντ, κινούνται με τη λογική του λόχου, ούτε “γεια” δεν λένε… » είπε ο Π. Τατσόπουλος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως «Η Βουλή είναι ένα άθροισμα κομματικών ομάδων, κουκιών μετρημένων, κι από το 2010 έχει πάψει να ασκεί νομοθετικό έργο, λειτουργεί διεκπεραιωτικά».

Αναφορικά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, δήλωσε πως: «Δεν είχαμε έως τώρα κανένα τετ α τετ. Δεν νομίζω πως τον απασχολώ. Έχει πολλά ζέοντα προβλήματα. Γενικά, δεν τον απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι, το μόνο που αναρωτιέται είναι τι γνώμη έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Φοβερός νάρκισσος!».

Μιλώντας για την «κατρακύλα» του πολιτισμού είπε: «Ειλικρινά, δεν τους απασχολεί ο πολιτισμός. Έχουν άλλες προτεραιότητες. Ακόμα και στο ΥΠΠΟ εν είδει καθαρτηρίου τούς έστειλαν».

«Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχει παράταξη εμβολιασμένη απέναντι στην ανικανότητα, όπως δεν υπάρχει και παράταξη ικανή ν’ αποκτήσει το απαιτούμενο 37% για να κυβερνήσει με αυτοδυναμία. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αυτοδυναμία, δεν θα έκανε τους ίδιους συμβιβασμούς.» είπε ο Π. Τασόπουλος συμπληρώνοντας πως «Το Μνημόνιο δεν το υπερασπίζονται πια ούτε οι φανατικότεροι αλλοτινοί υπερασπιστές του. Ακόμη και η πατριωτική Δεξιά χωράει σ’ ένα μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα. Όλοι χωράνε, εκτός από τη Χρυσή Αυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: