21.4.13

Κόσμος της ΑΕΚ κατευθύνεται στο Περιστέρι!...



Επεισόδια στην Δεκελείας ...
Δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι (19:00).

Αν και υπάρχει απαγόρευση εισόδου στο... γήπεδο για τους φίλους της Ένωσης αυτοί δείχνουν, πως θα πάνε στο γήπεδο, χωρίς να ξέρουμε τι θα επακολουθήσει…

Γιατί το λέμε αυτό;

Τα εκδοτήρια στο γήπεδο του Περιστερίου έκλεισαν από τις 15:00 για λόγους ασφαλείας και πλέον όποιος έχει εισιτήριο μόνο μπορεί να προσεγγίσει το γήπεδο, καθώς η Αστυνομία έχει δημιουργήσει δρακόντεια μέτρα, καθώς φοβούνται επεισόδια!

Οι φίλοι, όμως, της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στις 16:00 στην Νέα Φιλαδέλφεια και ετοιμάζονται να πάνε στο Περιστέρι, όπως τονίζουν με ανακοίνωσή τους!

Μάλιστα, πριν λίγο στην Λεωφόρο Δεκελείας φίλοι της ομάδας του «δικεφάλου» έβαλαν φωτιά σε κάδους και δημιούργησαν μεγάλη ταραχή στην περιοχή.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί τίποτα χειρότερο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του μεγαλύτερου κλαμπ οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ στο Facebook:

«Νέο ραντεβού στις 4 στη Ν. Φιλαδέλφεια για Περιστέρι. To γήπεδο του Περιστερίου είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους οπαδούς της ΑΕΚ. Κάποιοι εξ αυτών πραγματοποίησαν το μεσημέρι (γύρω στις 12) ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 4 το μεσημέρι στο ίδιο μέρος προκειμένου άπαντες να πάνε πορεία στο Περιστέρι.

Όποιος λοιπόν θέλει να πάει στο γήπεδο του Περιστερίου, καλό θα είναι να δώσει το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 4 το μεσημέρι. Σκοπός και στόχος είναι να μαζευτούν όσο περισσότεροι Ενωσίτες γίνεται.

Τονίζουμε ξανά πως το πέταλο του γηπέδου, μας περιμένει».

woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: