7.4.13

ΣΥΡΙΖΑ: Να τελειώνει το παραμύθι με τις συναντήσεις...

Να τελειώνει το παραμύθι των συναντήσεων με την τρόικα που έχει πάντα την ίδια πορεία κατάληξη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους... εκπρόσωπους ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτίθεται στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι δεν διαπραγματεύεται αλλά προσπαθεί να πάρει επικοινωνιακές ανάσες. “Οι όποιες καθυστερήσεις, διαφοροποιήσεις, μεταθέσεις εντάσσονται στο ίδιο μνημονιακό πλαίσιο λιτότητας, εξυπηρετούν στόχους εσωτερικής κατανάλωσης, χωρίς να αμφισβητούν το ίδιο ούτε κατ' ελάχιστο” προστίθεται στην ανακοίνωση τονίζοντας ότι “το μόνο το οποίο μπορεί να προσφέρει στον ελληνικό λαό είναι το να φύγει μια ώρα αρχύτερα”.

Και καταλήγει η ανακοίνωση “Το σήριαλ των συναντήσεων με την τρόικα που έχει πάντα την ίδια πορεία και κατάληξη, πρέπει να τελειώσει. Μόνο μια κυβέρνηση προσηλωμένη στις κοινωνικές ανάγκες, αποφασισμένη να χαράξει ένα νέο δρόμο ανόρθωσης, ελπίδας και προοπτικής μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση και το λαό από την εξαθλίωση”

Δεν υπάρχουν σχόλια: