7.4.13

ΝΕΟ βιντεο-ντοκουμέντο από την απόδραση Βλαστού....


Η πτήση- θρίλερ του ελικοπτέρου και ο καταιγισμός πυρών...
Ένα νέο συγκλονιστικό βιντεο- ντοκουμέντο από την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού, έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.
Πρόκειται για την..
πτήση- θρίλερ του ελικοπτέρου με το οποίο επιχείρησε να διαφύγει ο βαρυποινίτης από τις φυλακές Τρικάλων.

Η πτήση του ελικοπτέρου πάνω από τις φυλακές διαρκεί περίπου 10 λεπτά και η κάμερα έχει καταγράψει καρέ- καρέ όλες τις φορές που προσπάθησε να προσεγγίσει στο προαύλιο των φυλακών όπου περίμενε ο Βλαστός για το άλμα του προς την ελευθερία.

Το ελικόπτερο λοιπόν εμφανίζεται αιφνίδια πάνω από τις φυλακές και αρχικά πηγαίνει κατευθείαν στο σημείο που έχει συνεννοηθεί να παραλάβει τον Βλαστό. Δηλαδή στο προαύλιο όπου βρίσκεται μαζί με άλλους κρατούμενους. Χάνεται από την εικόνα κι εδώ ακριβώς πραγματοποιείται η αποτυχημένη προσπάθεια του να ανέβει στην ανεμόσκαλα.

Το ελικόπτερο ωστόσο όχι απλά δεν φεύγει αλλα επιστρέφει όχι μία και δύο αλλά αρκετές φορές ακόμη. Οι πιλότοι- όμηροι των ενόπλων δεχονται εντολές να ξαναπροσεγγίσουν παρά το γεγονός ότι στις φυλακές ήδη έχει σημάνει συναγερμός.

Κάνει ξανά κύκλους πάνω από το προαύλιο των φυλακών προσπαθώντας να εντοπίσει τον Βλαστό που ωστόσο από την πτώση του έχει τραυματισθεί και μεταφέρεται από τους συγκρατούμενους του στο εσωτερικό των φυλακών.

Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπουν το σχέδιο τους. Συνεχίζουν να πετούν προσπαθώντας να βρουν τρόπο να προσεγγίσουν και να παραλάβουν τον Βλαστό από κάποιο άλλο σημείο.

Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει ήδη ο καταιγισμός πυροβολισμών από την πλευρά των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Οι συνεργάτες του Βλαστού δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Βγάζουν τα όπλα τους και ανταποδίδουν τα πυρά στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που στοχεύουν το ελικόπτερο.

Στις φυλακές ακολουθεί πανδαιμόνιο. Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι. Τα πυρά και από τις δύο πλευρές έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους άλλους κρατούμενους που σπεύδουν να κρυφτούν όπου βρούν.
Σε κάποια κοντινά πλάνα του ελικοπτέρου διακρίνονται ακόμη και οι ένοπλοι που πυροβολούν τους φρουρούς.

Τελικά μετά από μια πραγματική μάχη που διήρκησε περίπου 10 λεπτά οι φρουροί καταφέρνουν να καθηλώσουν στο έδαφος το ελικόπτερο. Αμέσως βλέπετε έναν άνδρα με αλεξίσφαιρο γιλέκο να σπεύδει στο σημείο που έχει προσγειωθεί ενώ ακόμη οι έλικες του πτητικού μέσου βρίσκονται σε λειτουργία.

Εκεί πλέον συλλαμβάνουν τους επιβάτες. Δηλαδή τους συνεργούς του Βλαστού και τους πιλότους.



Δείτε το βίντεο



πηγη nocomments.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: