22.4.13

Εντονο Παρασκήνιο στην "Ελευθεροτυπία"...

Ο Παναγόπουλος, ο Ντάσκας και το κρίσιμο ραντεβού στη Μίνωος
Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα υψηλότερα διευθυντικά κλιμάκια της «Ελευθεροτυπίας». Υπάρχουν έντονες φήμες περί παραίτησης του διευθυντή Βαγγέλη Παναγόπουλου μετά και την ... έντονη αντιπαράθεση που είχε με τον εκδότη Χάρη Οικονομόπουλο.
Η γκρίνια για τις κυκλοφορίες και οι διαφωνίες για τα πρωτοσέλιδα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στους διαδρόμους της Μίνωος, έφεραν τη ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών.
Το ποτήρι ξεχείλισε όταν γνωστοποιήθηκε ότι την εφημερίδα θα συνδράμει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας (νυν διευθυντής του... πολυδιαφημισμένου από την ΕΡΤ «Παρασκηνίου»). Οπως ακούστηκε ο Ντάσκας προτάθηκε -κατ΄αρχάς- από τη διοίκηση για να συντονίσει γενικά το..
ρεπορτάζ και τις μεγάλες έρευνες της «Ελευθεροτυπίας» έχοντας και μιά θέση στην «ταυτότητα» της εφημερίδας. Υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις από όλη σχεδόν την επιτελική ομάδα της Μίνωος και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα καθώς ο Χάρης Οικονομόπουλος έχει καλέσει το απόγευμα, σε συγκέντρωση όλο το προσωπικό της εφημερίδας με την αιτιολογικό ότι θέλει να ενημερώσει τους εργαζόμενους για τα σχέδια του σχετικά με το μέλλον της «Ελευθεροτυπίας».

Υ.Γ. Από τη Δευτέρα 22 Απριλίου έρχεται και η Ελευθεροτυπία digital με συνδρομές, μας πληροφορεί το σάιτ της εφημερίδας. Στις τιμές συνδρομής συμπεριλαμβάνονται όλα τα ένθετα της εφημερίδας και το περιοδικό Έψιλον. Επ' αυτού αναμένεται να τοποθετηθεί - εκτός των άλλων - κι ο εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος.

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: