11.4.13

Επίσκεψη Τσίπρα στο … στόμα του λύκου...




Ως… «επίσκεψη στο στόμα του λύκου» περιγράφουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την χθεσινή επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον όμιλο ΠΗΓΑΣΟΣ, που εκδίδει το «Έθνος» και την «Ημερησία» και ... ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «παγωμένες» σχέσεις με την πλευρά Μπόμπολα, καθώς εκτός της βεντέτας στις Σκουριές Χαλκιδικής για την εξόρυξη χρυσού, η αξιωματική αντιπολίτευση έχει προαναγγείλει ότι θα ζητήσει αναθεώρηση της σύμβασης της Αττικής Οδού –επίσης συμφερόντων Μπόμπολα.

Πάντως, όπως μαθαίνω, το κλίμα στην επίσκεψη Τσίπρα στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου ήταν «ψυχρά ευγενικό», ενώ ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενος από τον δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Βασίλη Μουλόπουλο, τον διευθυντή του γραφείου του, Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου, Πάνο Σκουρλέτη, παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με τον Γιώργο και τον Φώτη Μπόμπολα, σε μια πρώτη προσπάθεια των δύο πλευρών να λύσουν τις διαφορές. Τους. Πάντως, μάλλον θα χρειαστούν… κι άλλα γεύματα εργασίας ώστε να βρεθεί κοινός τόπος συνεννόησης…


πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: